Tinkov klar til at bruge formue

Der er ikke noget budget for det kommende år, for Tinkoff-Saxo-ejer Oleg Tinkov vil ikke lade sig begrænse - han vil bare have de bedste ryttere

Oleg Tinkov har ingen problemer med at kaste en formue efter nye stjerner til Tinkoff-Saxo. (Foto: AP/Sang Tan)
Oleg Tinkov har ingen problemer med at kaste en formue efter nye stjerner til Tinkoff-Saxo. (Foto: AP/Sang Tan)
Følg Cykling

Da Bjarne Riis solgte sit cykelhold til Oleg Tinkov i London i december, sagde den excentriske russer, at man ikke skulle forvente revolutioner i 2014. Men i 2015 bliver det vildt.

Mørkøv stak hovedet frem i Luxembourg

Det står han ved. Og han garanterer, at der kommer til at ske masser af store ting på holdet i de kommende måneder, hvor kontraktforhandlingerne så småt står på. Det kan være stjerneryttere som eksempelvis Peter Sagan, der før har været rygtet til Tinkoff-Saxo.

- Der er mange rygter. Men vi vil selvfølgelig tale med dem alle sammen, efter som vi vil opbygge det bedste hold. Vi vil tale med fyre som Sagan. Men vi er også interesseret i Boasson Hagen (Sky-rytter Edvald Boasson Hagen, red.).

- Vi er interesseret i mange ryttere. Der er gode folk, der er tilgængelige - dem taler vi med. Men vi kan ikke skrive kontrakter før august, derfor må vi vente.

- Vi vil helt sikkert skrive med to, tre stjerner mere, der kan hjælpe Alberto (Contador, red.) næste år i Tour de France. Og måske nogle til at hjælpe Rafal (Majka, red.) vinde Giroen, siger Oleg Tinkov til Velonews.

Quintana vil vinde Touren - næste år

Det kan han tillade sig at gøre. For Selv om cykelholdet har stribevis af sponsorer, så er det hans egen Tinkoff Bank, der kommer til at dække det, de andre ikke kan. Russeren arbejder ganske enkelt ikke med et begrænsende budget - han køber det, han vil have. Også Chris Froome, hvis den mulighed opstår.

- Jeg tror, at jeg vil kunne give dig et budget til september. Nu drejer det sig om, hvem vi køber. Måske er Froome tilgængelig i morgen. Ha ha.

- Så køber jeg ham og sætter ham til at køre Giro d'Italia næste sæson. Så kan Alberto vinde Tour de France og han kan vinde Giroen. Ha ha.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt