Chris Anker: Det har været noget skrammel

- Jeg savner virkelig at få lavet nogle resultater, siger Chris Anker Sørensen om sin skuffende og uheldige sæson

Chris Anker smurt ind i mudder. Det har ikke været hans sæson (Foto: AP)
Chris Anker smurt ind i mudder. Det har ikke været hans sæson (Foto: AP)

En 28. plads i Liege-Bastogne-Liege og en 4. plads i Giro d'Italias holdtidskørsel er indtil videre Chris Anker Sørensens bedste placeringer i en 2014-sæson, som bestemt ikke har formet sig, som danskeren selv havde håbet.

Efter et forholdsvist anonymt forår kom Giroen, hvor danskeren efter planen skulle ramme sin topform, men inden han havde muligheden for at vise sig frem, kom det voldsomme styrt på 11. etape, hvor billederne af en totalt mudderindsmurt dansker ramte TV-seerne.

Efter etapen, som danskeren gennemførte, kom det frem, at danskeren havde hjernerystelse, og at der var 20 kilometer af etapen, han ikke kunne huske.

Se også: Chris Anker udgår af Giroen med hjernerystelse

Styrtet er den danske bjergrytter ved at komme sig over, men skuffelsen over en foreløbig mager sæson sidder stadig i Chris Anker Sørensen.

- Jeg synes, jeg er ved at være ovenpå igen. Jeg er ikke på toppen, men det går okay. Hoften slog jeg en del, og den generer mig stadigvæk. Den låser lidt, og så går det ned i knæet. Jeg kan stadig ikke huske noget fra styrtet, siger Chris Anker til Ekstra Bladet.

Danskeren skal forsøge at rette op på tingene, når det ni dage lange etapeløb Schweiz Rundt går i gang på lørdag, for sæsonen har bestemt ikke været som ønsket.

- Det har været noget skrammel. Jeg synes ikke, det har været særlig godt. Jeg var godt kørende i klassikerne, hvor jeg havde mit niveau og kunne hjælpe en godt kørende Kreuziger. Og indtil styrtet i Giro var formen god, men der var vi desværre ikke kommet til de etaper, som jeg skulle vise mit værd på.

- Ellers har det bestemt ikke være imponerende, og jeg savner virkelig at få lavet nogle resultater, fortæller danskeren fra hjemmet i Lucca.

Se også: Chris Anker frygter brækket håndled

Selv har han dog ikke de store forhåbninger til det skrappe etapeløb, for han ved ikke, hvordan kroppen vil reagere, når den først kommer i løbsomdrejninger igen.

- Jeg håber, den kommer på højkant. Men lige nu føler jeg ikke, det går særlig godt. Det kan nogle gange vende på en tallerken, så jeg håber snart, at det sker.

Schweiz Rundt varer ni dage og slutter derfor søndag i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer