Rystet Bo Hamburger: Vi havde pyntet i Post Danmark Rundt

Bo Hamburger fra Christina Watches er enormt skuffet over, at holdet ikke er udtaget til Post Danmark Rundt.

Dett kom som et chok for Bo Hamburger, at hans hold ikke skal være med i Post Danmark (Foto: Claus Bonnerup)
Dett kom som et chok for Bo Hamburger, at hans hold ikke skal være med i Post Danmark (Foto: Claus Bonnerup)

Post Danmark Rundt løftede mandag sløret for, hvilke danske kontinentalhold der kommer til start i årets løb.

Christina Watches-Kuma var ikke blandt de udtagne hold, og det ærgrer holdets sportsdirektør Bo Hamburger, som langer ud efter Post Danmarks løbsdirektør, Jesper Worre.

Sidste år 'gate-crashede' teamejerne Michael Rasmussen (tv), Claus Hembo (i midten) og sportsdirektør Bo Hamburger Post Danmark Rundt efter at deres hold var valgt fra. Det er sket igen i år. (Foto: Claus Bonnerup). Cykling Fortørnet holdejer: Det er en ren hævnakt

- At vi ikke skulle være udtaget, havde jeg slet ikke set komme. Det virker ikke til, at Jesper Worre har været ude at se så mange cykelløb i år.

- Det er bekymrende for dansk cykelsport, at der ikke kommer fire eller fem hold med, siger Hamburger i en pressemeddelelse

En manglende udtagelse til den største nationale cykelsportsbegivenhed vil true eksistensgrundlaget for ethvert dansk kontinentalhold, og det er ikke fremmende for sporten som helhed, at man ikke tilgodeser flere danske investorer i dansk cykelsport, mener Hamburger.

Otte stærke rytter skal hjælpe Alberto Contador til Tour-sejren (Foto: PA) Cykling Tinkoff-Saxos Tour-hold afsløret: Kun en dansker til start

Eksempelvis var alle syv norske kontinentalhold til start i det HC-kategoriserede Tour of Norway, påpeger han.

- Lige nu er der 11 hold på papiret til Post Danmark Rundt. Det giver et felt på 88 ryttere, så jeg synes helt klart, at det havde pyntet med nogle flere danske hold. Vi har kørt nogle flotte cykelløb, og vi har været med til at skabe rigtig mange af de løb, vi har kørt.

- Vi har fået medaljer ved to af DM-afdelingerne, og med tre udenlandske UCI-sejre har vi vist, at vi kan gøre os på et højt niveau, siger Hamburger.

Majkas udmelding undrer, omend den er forståelig (Foto: AP) Cykling Ekspert om angreb på Riis: Ubegavet

Rafal Majka har besindet sig igen (Foto: AP) Cykling Fortryder Riis-angreb: Nu vil han gerne køre Tour

0 kommentarer
Vis kommentarer