'Det lover godt for Tinkoff-Saxo'

Michael Rasmussen synes, at Tinkoff-Saxo fik rejst sig flot i dag

Tinkoff-Saxo kan stadig nå noget i årets Tour - og gøre holdejer Oleg Tinkoff glad - mener Michael Rasmussen. (Foto: Claus Bonnerup)
Tinkoff-Saxo kan stadig nå noget i årets Tour - og gøre holdejer Oleg Tinkoff glad - mener Michael Rasmussen. (Foto: Claus Bonnerup)

Der var fransk sejr til Tony Gallopin på 11. etape i årets Tour de France, og så var der oprejsning til Tinkoff-Saxo i dag, da de viste offensiv kørsel og var tæt på en etapesejr til Daniele Bennati, der blev nummer fire i spurten.

Men undervejs var også både Roche og Rogers med i lovende udbrud, der kunne have ført mere med sig, end tilfældet var.

Se også: Succes-franskmand snød favoritterne

Ekstra Bladets Tour-kommentator Michael Rasmussen synes, at holdet fik vist sig flot frem efter Contadors exit, og fremhæver dem i dag.

Her kommer Kyllingens top og flop

Dagens top:
Tony Gallopin og Tinkoff-Saxo.
- Gallopin smider trøjen i mandags, men rejser sig og vinder på flot manér, og Tinkoff-Saxo gør jo lidt det samme.

- Rytterne får lejlighed til at prøve sig selv af nu, hvor de hidtil ’bare’ har skullet køre for Contador.

- Det, de viste i dag, lover godt for de kommende dage for Tinkoff-Saxo. Både Rogers og Roche ser velkørende ud, og Bennati kan allerede i morgen vise sig frem, når der kommer en lignende etape, mener Rasmussen.

Se også: Var med i lovende udbrud: Derfor stoppede jeg

Chancerne for etapesejre er der mange af, mener han.

- Hvor, den kan komme henne, er spørgsmålet. Der er så mange ude af klassementet, og man kan sige Nibali har vist sig ualmindelig holdbar - nærmest overlegen i bjergene. Så spørgsmålet er, om nogen overhovedet gider sidde og skulle køre om kap med Nibali op ad det sidste bjerg.

- I det tilfælde er både Roche og Rogers gode bud på etapesejren i de helt store bjerge. Nibali har været så suveræn, så der er gode muligheder for, at udbrud kører og holder hjem. For Astana har ikke behov for at bruge så meget krudt på at holde sammen, siger Michael Rasmussen.


Dagens flop:
Peter Sagan.
- Endnu en gang fucker han det hele op for sig selv. Han starter ud som storfavorit til dagen og får simpelthen ødelagt det i sin egen iver på at gøre det så godt, som han kan gøre.

Se også: Grædende Tour-stjerne slæbte sig i mål

Og så letter Kyllingen til sidst på hatten for Talansky, der led på cyklen i dag.

- Hatten af for Talansky. Man må håbe, at han selv har en fornemmelse af, at han kan komme tilbage. For kønt er det ikke at se på, at så god en rytter driver rundt hele alene.

- Jeg håber, han har en tro på, at han kan rejse sig, ellers er det meningsløst, og så kunne han lige så godt gå ud, blive behandlet og blive klar til Vueltaen.

1 af 2 
2 af 2 Tinkoff-Saxo kan stadig nå noget i årets Tour - og gøre holdejer Oleg Tinkoff glad - mener Michael Rasmussen. (Foto: Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer