Storsponsor: For mig er Riis stjernen

Ejeren af Saxo Bank, Lars Seier, mener, at teammanager Bjarne Riis er den egentlige stjerne på det succesfulde Tinkoff-Saxo-hold

Lars Seier kalder Bjarne Riis for stjernen (Foto: Claus Bonnerup)
Lars Seier kalder Bjarne Riis for stjernen (Foto: Claus Bonnerup)

PLA D’ADET (Ekstra Bladet): Det kan godt være, at det onsdag var Rafal Majka, der stod som sejrherre i Tinkoff-Saxos tredje etapesejr i dette års Tour de France.

Se også: Her er Majkas motorcykel-straf

Se også: Her er Majkas motorcykel-straf Se også: Irer havde forudset Majkas succes

Men for Saxo Bank-ejer Lars Seier Christensen, er det en helt anden, der er stjernen. For ham er det manden bag den forvandling, holdet har været igennem siden Alberto Contadors exit: teammanager Bjarne Riis.

- Den måde, de har rejst sig på, og den måde, alle bidrager. Og Bjarnes evne til altid at hive den berømte kanin op af hatten. Det er jeg meget tilfreds med.

- Et eller andet sted er det Bjarne, der er stjernen på dette hold for mig. For han kan altid få noget ud af ærmet. Jeg tror altid på, at der sker noget godt, når Bjarne er hernede, siger Lars Seier.

Se også: Nibali-boss: Specielt Fuglsang fremragende

Se også: Nibali-boss: Specielt Fuglsang fremragende Se også: 'Riis-helt kunne have kørt klassement'

Han var med under holdets morgenmøde, hvor Bjarne Riis ridsede de storslåede planer for etapen op.

Den plan blev eksekveret til punkt og prikke og gav succes, og det er netop de analytiske evner, der ifølge Lars Seier gør Bjarne Riis så unik.

- Etapen i dag ligger utrolig tæt på det, der blev aftalt på morgenmødet. Det viser også, at det ikke er helt tilfældigt, siger den meget tilfredse navnesponsor.

0 kommentarer
Vis kommentarer