Andy Schleck-sag på vej? Afviser rygter

Trek-holdet afviser de seneste rygter om, at der er en sag på vej mod Andy Schleck

Trek bliver nu konfronteret med rygter omkring Andy Schlecks biologiske pas (Foto: Claus Bonnerup)
Trek bliver nu konfronteret med rygter omkring Andy Schlecks biologiske pas (Foto: Claus Bonnerup)

I franske medier og på Twitter kører der denne torsdag rygter om, at der er en sag på vej angående Andy Schlecks biologiske pas.

Schleck er for længst udgået af årets Tour de France, og hans hold afviser fuldstændig rygterne om en kommende sag.

Se også: Exit Schleck: Ingen ny kontrakt til Andy

- Vi tager det ikke seriøst. Vi har ikke hørt noget og har ingen indikationer fra UCI, så vi er ikke bekymrede, siger en talsmand fra Trek-holdet til Cyclingtips.com.

- Holdet finder det langt ude ... det er sådan, vi har det med det. Vi er slet ikke bekymrede. Disse rygter er unfair over for Andy, og vi tager dem ikke seriøst, siger talsmanden.

Schleck blev nummer to i 2009 og 2011, mens han efterfølgende har fået tildelt sejren fra 2010-løbet på grund af Alberto Contadors dopingsag.

 Se også: 'Andy Schleck har ikke meget at forhandle med'

Schleck havde håbet, at årets Tour ville kunne give ham en succesoplevelse, der kunne sætte gang i en ellers efterhånden stendød karriere. På årets tredje etape styrtede Schleck, og dagen efter måtte han udgå. Hverken han eller hans bror Fränk har kontrakt længere end sæsonen ud.

De biologiske pas er i realiteten en medicinsk profil for hver enkelt rytter som indeholder dennes resultater af alle aflagte dopingprøver over en vis periode. Profilerne fortæller ikke hvad en rytter eventuelt har misbrugt, men viser om blodværdierne er blevet ændret på ulovlig vis.

Andy Schleck har ikke kørt om sejren i et cykelløb siden Tour de France 2011. Der har været spekuleret i, om han stopper karrieren inden for kort tid.

Se også: Schleck efter operation: Mit knæ ligner en eksplosion

Se også: Schleck efter operation: Mit knæ ligner en eksplosion Se også: 'Schleck kommer aldrig nogensinde tilbage igen'

0 kommentarer
Vis kommentarer