Bizar og ’fræk’ cykeldragt vækker forargelse

Det kan være svært at tiltrække sig opmærksomhed omkring kvindesport, men det har dette colombianske cykelhold bestemt ingen problemer med i øjeblikket

Et colombiansk cykelhold har pludselig fået hele verdens opmærksomhed, efter at de stillede op til at løb i en dragt, der mest af alt ledte tankerne hen på nøgenhed.

De kvindelige cykelryttere stillede op til et løb i Italien, hvor billedet her er fra. Efterfølgende har ’nøgen-dragten’ taget de sociale medier med storm. Alle stiller det samme spørgsmål: hvad tænkte designeren dog på?

På midten af cykeltrikoten har designeren af dragten nemlig valgt at lave et hudfarvet bælte, der leder tankerne hen på alt andet end cykling.

Se også: 'Liderlige djævle': United-stjerner i sexchat-skandale

Se også: Nøgenbilleder af OL-skibabe lækket

Den frække cykeltrikot, har fået det til at gå amok på de sociale medier, hvor flere dømmer dragten til at være den grimmeste sportsdragt nogensinde.

Det kvindelige cykelhold er støttet af det colombianske sportsministerium og den colombianske hovedstad Bogota. Men står det til den internationale cykelunion, er det dog ikke sikkert, at holdet kommer til at køre forfærdeligt mange løb i det dristige outfit.

- Til de mange, der har stillet spørgsmål omkring en vis kvindecykeldragt - vi er på sagen. Det er uacceptabelt ud fra enhver form for anstændighed, lyder det forarget fra cykelunionens præsident Brian Cookson på Twitter.

Kvinderne undrer sig
Selv undrer det kvinderne på det colombianske cykelhold, at de nu er blevet verdensberømte.

- Først og fremmest er det lidt specielt for os, fordi vi har kørt hele året med den her uniform i Colombia og i andre lande, så det er svært at forstå.

- Jeg føler mig som en professionel cykelrytter og ikke som en der bliver kønsdiskrimineret. Jeg cykler i den her uniform med stolthed, siger en unavngiven rytter på holdet i en video, der florerer på Youtube.

Danske kendte - 1. feb. 2009 - kl. 12:21 De trænger til noget sex

Se også: Se Ronaldos kæreste som fræk OL-maskot

Se også: TV: Guardiola tager Ribery i fræk sexstilling

0 kommentarer
Vis kommentarer