Tinkov i opgør med Twitter-følgere

Rigmanden og cykelentusiasten Oleg Tinkov finder sig ikke i, at nogen fornærmer hans nære ven Bjarne Riis. Han blokerer alle, der kalder Riis for 'Mr. 60 Percent'

Oleg Tinkov (tv) udtrykker på Twitter sin dybe respekt for Bjarne Riis og lover at blokere enhver, der kalder Riis for 'Mr. 60 Percent'. (Foto: Polfoto).
Oleg Tinkov (tv) udtrykker på Twitter sin dybe respekt for Bjarne Riis og lover at blokere enhver, der kalder Riis for 'Mr. 60 Percent'. (Foto: Polfoto).
Følg Cykling

Først gjorde Oleg Tinkov på Twitter status over sæsonen og udråbte alle, der tvivlede på hans samarbejde med Bjarne Riis til tabere.

Og nu er han så begyndt at blokere enhver, der drister sig til at bruge Riis' øgenavn i det professionelle felt i 1990'erne. Da blev han kaldt 'Mr. 60 Percent' med reference til hans efter sigende livsfarligt høje hæmatokritværdi, som han pumpede i vejret ved hjælp af epo.

Men ingen skal fornærme Riis på den måde, mener Tinkov, som advarer sine over 180.000 følgere og påbyder dem at optræde høfligt.

Straks efter advarslen var der naturligvis følgere, som trodsede den russiske excentriker. En af dem var den franske provokatør Antoine Vayer, som hævder, at stort set enhver, der kan vinde et cykelløb, er dopet.

Vayer skrev i et tweet, at Riis' hæmatokritværdi ikke var på 60, men mere præcist på 64. Ikke længe efter meddelte Tinkov, at han allerede havde blokeret tre følgere.

Forinden havde Tinkov udtrykt sin dybe respekt for Riis og holddirektør Stefano Feltrin og erklæret, at han er meget stolt af sine 'Tinkoff-Saxo boys'. 'Vi er det bedste hold. Vi er mestrene, mine venner', skrev han på Twitter.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.