Cykel-rigmand indlagt: Såret af startpistol

Stenrige Marc Coucke, som er pengemand bag Brian Holms cykelhold, kom til skade, da han skulle skyde motionsløb i gang. Heldigvis er skaden ikke større, end at han selv finder situationen komisk

En af pengemændene bag cykelholdet Omega Pharma-Quick-Step, belgieren Marc Coucke, kom galt af sted, da han søndag skulle skyde et motionsløb i gang i Belgien. (Foto: AP).
En af pengemændene bag cykelholdet Omega Pharma-Quick-Step, belgieren Marc Coucke, kom galt af sted, da han søndag skulle skyde et motionsløb i gang i Belgien. (Foto: AP).

Den belgiske apoteker Marc Coucke, som er en af pengemændene bag cykelholdet Omega Pharma-Quick-Step, skød søndag motionsløbet Omega Pharma Run i gang i byen Nazareth syd for Gent i Belgien - og røg på hospitalet, da det lykkedes ham at forbrænde sit ansigt med det løse krudt fra startpistolen.

Se også: Cavendish droppet til VM

Hvad der præcist gik galt, står ikke klart, men det hele var så tilpas komisk, at Coucke selv lavede sjov med det på Twitter efterfølgende.

- Hvis I lover ikke at grine, følger nu et foto af den første, der måtte søge førstehjælp ved Omega Run, skrev Coucke minutter før, han postede et billede af sig selv med forbindinger.

Coucke kom heldigvis ikke slemt til skade, og det priser adskillige i sportens verden sig lykkelige for. Belgieren er nemlig en velgører af de helt store og har år efter år brugt store summer på at sponsorere forskellige sportsgrene. Ved siden af cykling, som Coucke har pumpet penge i gennem mere end et årti, er han hovedaktionær og præsident i den belgiske fodboldklub Ostende.

Han har desuden for nylig købt en aktiepost i den franske fodboldklub Lille, hvor danske Simon Kjær spiller.

Se også: Brian Holm: Tony Martin og Wiggins stikker lidt ud

Omega Pharma-Quick-Step, som har Brian Holm som sportsdirektør, kommer i 2015 til at hedde Etixx-Quick-Step. Etixx er en serie energidrikke og næringsmidler til sportsfolk og produceres af Couckes medicinalfirma Omega Pharma. Virksomheden har tidligere brugt produktnavnene Davitamon (vitaminer), Silence (antisnorkemiddel) og Predictor (graviditetstest) i cykelsporten.

Holdet tæller verdensmestrene Michal Kwiatkowski (2014), Mark Cavendish (2011) og Tom Boonen (2005) blandt de største navne.

Se også: Norsk opskrift bag polsk VM-guld

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere