Annonce:
Annonce:

Astana brager derudad - stjernen sejrer på kongeetape

Stjernefrøet Miguel Ángel López sikrer Astana endnu en sejr, da han var hurtigst på 2. etape i Giro of the Alps

Annonce:
Følg Cykling

Hvis Quick-Step har været forårets hold, så er Astana så klart aprils bedste mandskab - holdet fra Kasakhstan har i hvert fald haft en vild uge.

Michael Valgrens sejr i Amstel Gold Race og Pello Bilbaos åbningsvinder i Tour of the Alps mandag blev nemlig tirsdag suppleret med endnu en.

Holdkaptajn Miguel Ángel López var nemlig hurtigst i den stærkt reducerede gruppe, der nåede først til toppen af Alpe di Pampeago.

Her slog den talentfulde colombianer Thibault Pinot (FDJ) i sprinten, mens López' unge landsmand Ivan Ramiro Sosa fra det lille Androni-Sidermec-Bottecchia-mandskab tog tredjepladsen og nu samlet er i spidsen for løbet.

Skys store stjerne, Chris Froome, var flere gange i vanskeligheder på den afsluttende stigning, men han fik alligevel kæmpet sig ind på fjerdepladsen foran Bahrain-Meridas Domenico Pozzovivo.

Annonce:

Der er dog på ingen måde garanti for, at den stilling holder de sidste tre etaper. For løbet har ganske enkelt ikke en flad kilometer frem til målstregen i Innsbruck.

Hver dag byder på mange vanskeligheder. Onsdag skal feltet således forcere den 18 km lange kategori 1-stigning Mendola Passa, inden de umiddelbart efter napper Passo Palade (kategori 3), hvorefter den står på en lang nedkørsel mod mål i Merano.

Brutalt kørt ned af bil søndag: Dagen efter var han tæt på sejr

Cykelstjerne bøjer sig i støvet: 'Jeg er vild med Valgren'

Kyllingen jubler efter dansker-show: - Et helt forrygende løb

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: