Astana-chef bekræfter: Fuglsang skal køre Touren

Jakob Fuglsang skal i juli for sjette gang i karrieren køre Tour de France, bekræfter Astana-sportsdirektør

Jakob Fuglsang, som er ved at køre Giro D'Italia, skal også køre Tour de France. (Foto: AP)
Jakob Fuglsang, som er ved at køre Giro D'Italia, skal også køre Tour de France. (Foto: AP)

Sommerens Tour de France bliver nok en gang med Jakob Fuglsang (Astana) i feltet.

Astanas sportsdirektør, Giuseppe Martinelli, bekræfter fredag, at den danske etapeløbsrytter vil være blandt de ni Astana-ryttere, som i begyndelsen af juli ruller ud på de franske landeveje.

- Han har kørt meget hidtil, men han skal nok komme til kræfter, så han bliver klar til at starte i Frankrig, siger Martinelli til TV2 Sport.

AquaDuck på Disney Cruise Lines 'Disney Dream' og 'Disney Fantasy' er den første rutsjebane af sin slags. (Foto: Flickr/Scott Smith) Ferie Vovehals? Her er de syv vildeste krydstogtskibe

Fuglsang bliver en del af et hold med to meget stærke navne, da både Fabio Aru og den tidligere Tour de France-vinder Vincenzo Nibali også kommer til start.

- Han (Fuglsang, red.) får en vigtig rolle. Vincenzo Nibali og Fabio Aru starter også, så vi får et meget stærkt hold at se, men han får da helt sikkert en stor rolle, lyder det fra Martinelli.

Både Fuglsang og Nibali er med i det igangværende Giro d'Italia, hvor Astana-holdet har skuffet en del, da hverken Fuglsang eller Nibali har kunnet sidde med på bjergene, når det virkelig gjaldt.

Det har sendt danskeren et stykke uden for topstriden, mens Nibali på fjerdepladsen i klassementet har 4.43 minutter op til førende Steven Kruijswijk (LottoNL-Jumbo).

Årets Tour de France bliver det sjette i karrieren for Jakob Fuglsang.

Matteo Trentin vandt 18. etape i årets Giro d'Italia. (Foto: All Over Press) Cykling Matteo Trentin snyder alle på udbrydernes dag

Steven Kruijswijk synes, at fredagens bjergetape passer godt til ham. (Foto: AP) Cykling Urørlig Kruijswijk: Denne etape passer mig endnu bedre

. (Foto: Tariq Cykling Fuglsang om Kyllingen: Sådan går det, når man snyder

0 kommentarer
Vis kommentarer