Astana tager anden sejr på stribe i Italien

Astana har taget storformen med til Italien, hvor Diego Rosa torsdag i Milano-Torino sørgede for anden sejr i træk til holdet, der dermed har forberedt sig perfekt til Lombardiet Rundt på søndag

Diego Rosa tog sejren i Milano-Torino. (Foto: All Over Press)
Diego Rosa tog sejren i Milano-Torino. (Foto: All Over Press)

Onsdag sejrede Vincenzo Nibali (Astana) i løbet Tre Valli Varesine i Italien, og torsdag fulgte landsmanden og holdkammeraten Diego Rosa flot op i Milano-Torino med en ny Astana-sejr.

På den afsluttende stigning op til Colle di Superga kom Rosa væk fra favoritterne sammen med et par følgesvende, og 2,5 kilometer fra målstregen kørte han solo.

Se også: Nibali revancherer dårligt VM med sejr

Bagfra angreb store navne som Rafal Majka (Tinkoff-Saxo), Thibaut Pinot (FDJ) og Wouter Poels (Sky), men ingen kunne hente italieneren, som vandt sin hidtil største sejr i karrieren.

- Holdet er virkelig stærkt i øjeblikket. For mig var det den første sejr, og den var meget smuk - og så her i Torino. Det var perfekt for mig, siger 26-årige Diego Rosa til Velonews.

Endagsløbet fra Milano til Torino strakte sig over 186 kilometer afsluttende med to stigninger - den sidste en knap fem kilometer hård stigning op til Colle di Superga.

Se også: Froome drømmer stort: Her er hans vanvittige mål for 2016

Diego Rosa krydsede målstregen 16 sekunder foran Rafal Majka, mens Rosas holdkaptajn Fabio Aru (Astana) trillede ind som nummer tre - to sekunder efter Majka.

- Normalt arbejder jeg for holdet, fordi jeg kører sammen med store, store ryttere, men i dag fik jeg en fantastisk mulighed, lyder det fra vinderen.

0 kommentarer
Vis kommentarer