Av av av! Sådan ser en cykelstjerne ud efter en tur i asfalten

Cykelrytteren Jérémy Roy røg i asfalten på tirsdagens Giro-etape og tabte voldsomt med tid

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Han stillede til start onsdag formiddag, da Giro d'Italia-feltet drog ud på løbets femte etape mod Messina.

Selvfølgelig gjorde han det.

Man stopper jo ikke, fordi man har fået et par hudafskrabninger, som mange hærdede cykelryttere kunne forestilles at tænke.

Men det er alligevel ikke svært at forestille sig, at franske Jérémy Roy må have overvejet at trække stikket og lade nok være nok, efter han tirsdag kom galt af sted på fjerde etape af det store cykelløb.

Vi kender i skrivende stund ikke til hans smertetærskel og skal derfor ikke kloge os unødigt på hans vegne, men det ser alt andet lige voldsomt ud, hvad han på Twitter præsenterede umiddelbart efter at have gennemført etapen tirsdag.

- Italiensk pizza. Jeg kan ikke anbefale det, skrev han på det sociale medie flankeret af ovenstående billede, der viser sår på skulder, ryg, ribben og hofte. Voldsomme sår, som det fremgår.

Roys ansigtsudtryk synes dog at give udtryk for, at han mest af alt trækker på skuldrene og erkender, at det jo er sådan, det går i det professionelle felt fra tid til anden.

Og han kom da også i mål - om end ikke helskindet. Og han satte lidt tid til i forhold til vinderen Jan Polanc fra Slovenien. 17 minutter og 29 sekunder, selvom styrtet først fandt sted med 16 kilometer til mål - kort inde på den afsluttende stigning.

Stort set alle ryttere blev snydt af et højresving, hvor flere fortsatte lige ud, mens nogle - heriblandt Roy - røg i asfalten.

FDJ-rytteren lå inden dagens etape nummer 91 - knap 19 minutter efter førende Bob Jungels.

Tulio de Melo i duel med Jerome Boateng fra Bayern München. Foto: AP Sport og Spil Superliga-helt midt tragedien: Hjælper udslettet klub tilbage til livet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen