Bekræftet: Riis sikrer sponsor og navn til ny sæson

Bjarne Riis' cykelhold bærer også i næste sæson navnet Team Waoo. Holdet forlænger samtidig Rasmus Guldhammers kontrakt

Bjarne Riis (tv) og Lars Seier Christensen er sammen med Jan Bech Andersen mændene bag Virtu Cycling Group, som fortsat nærer ambition om at etablere et cykelhold på højeste niveau. Indtil videre lever drømmen på kontinentalniveau. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Bjarne Riis (tv) og Lars Seier Christensen er sammen med Jan Bech Andersen mændene bag Virtu Cycling Group, som fortsat nærer ambition om at etablere et cykelhold på højeste niveau. Indtil videre lever drømmen på kontinentalniveau. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Følg Cykling

Internetudbyderen Waoo har forlænget sit sponsorat af Team Virtu Cycling med et år, og dermed kommer Bjarne Riis' cykelhold også i 2019 til at bære navnet Team Waoo.

Det afslørede Ekstra Bladet allerede for to uger siden, og nu er aftalen officielt bekræftet. Waoo indtræder også som sponsor for Riis' World Tour-hold for kvinder, men der er ikke tale om et navnesponsorat, oplyser Waoo-pressekonsulent Ib Konrad Jensen til Ekstra Bladet. Kvindeholdet vil derfor fortsat vil være kendt som Team Virtu Cycling Women.

Endnu har Virtu Cycling Group, som er moderselskabet i det netværk af virksomheder, som Riis har opbygget i samarbejde med rigmændene Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen, ikke sat navne på alle de ryttere, der skal køre på de to hold.

Ifølge procyclingstats.com er kun hollandske Claudia Koster på kontrakt for næste år, men Team Waoo annoncerede torsdag, at holdet forlænger aftalen med den tidligere World Tour-rytter Rasmus Guldhammer.

Ekstra Bladet erfarer, at holdet på herresiden bliver forstærket med den tidligere World Tour-rytter Martin Mortensen og Michael Carbel, som vender hjem efter et år som professionel i Frankrig. De nu værende ryttere Andreas Hyldgaard Jeppesen, Johan Langballe og Jesper Schultz fortsætter på holdet ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

I en pressemeddelelse kalder Bjarne Riis det 'en fantastisk nyhed', at holdet har sikret sig en 'så dedikeret og ambitiøs partner som Waoo'.

- Det seneste halve år har vist, at potentialet for, hvad vi kan nå sammen, er stort og spændende, og vi deler begge en stærk passion for at fremme dansk cykling, siger Riis i pressemeddelelsen.

Riis' hold ramt af rytterflugt: Her er rytterne, der skal tage over

Dansker i overraskende skifte til storhold

Pladen kører i rille: Bjarne Riis udsætter drøm

Ny bog afslører kæmpe sviner fra Riis: - For fed til at vinde

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind