Bitter Jakob Fuglsang missede perfekt udbrud

Et udbrud fik lov at køre tidligt på 16. etape, og det ville Jakob Fuglsang meget gerne have været med i

Astana-rytteren Jakob Fuglsang ærgrer sig voldsomt over, at han ikke var helt vågen, da det store udbrud kørte kort efter starten på 16. etape.

For med en række stærke ryttere involveret og flere stigninger undervejs, havde det været en god gruppe at sidde i, erkender en skuffet Fuglsang.

- Det var ikke lige, hvad jeg havde håbet på. Jeg kom ikke med i starten, og det ærgrer mig, for det havde været et perfekt udbrud at komme med i for mig - også med henblik på point til bjergtrøjen. Jeg er lidt bitter på mig selv.

- Jeg sad ellers godt fremme i feltet, men jeg havde ikke regnet med, at det stort set var første udbrudsforsøg, der kørte væk. Vi forsøgte at sætte os frem for at lukke det, men det gik ikke hurtigt nok, og de var kommet for langt væk desværre, siger Jakob Fuglsang.

Han drømmer stadig om en etapesejr, og også bjergtrøjen spøger et sted i baghovedet.

Foreløbig skal han først have tirsdagens hviledag overstået.

- Det passer mig egentlig fint nok med en hviledag. Så håber jeg, at der er noget krudt i benene, når vi skal i gang igen onsdag, siger Jakob Fuglsang.

Danskeren kom i mål i en lille gruppe omkring tre et halvt minut efter favoritgruppen og hele 21 minutter efter etapevinderen, Rubén Plaza (Lampre).

1 kommentar
Vis kommentarer