Annonce:
Annonce:

Bjarne Riis i skarp konkurrence om jobbet

Ny kilde oplyser til cyclingnews.com, at Riis er en af tre managere i spil til posten som chef for det nye cykelprojekt i Bahrain

Bjarne Riis er ifølge nye oplysninger en af tre i ansøgerfeltet til jobbet som manager på det nye cykelhold fra Bahrain. (Foto: Claus Bonnerup).
Bjarne Riis er ifølge nye oplysninger en af tre i ansøgerfeltet til jobbet som manager på det nye cykelhold fra Bahrain. (Foto: Claus Bonnerup).
Annonce:
Følg Cykling

Tre managere er i spil til posten som sportslig chef på det World Tour-hold, som den bahrainske kongesøn Nasser Bin Hamad Al Khalifa vil sætte i verden med debut i 2017.

Det oplyser Alex Carera, som er agent for Grand Tour-vinder Vincenzo Nibali, til Ekstra Bladet.

Carera er blevet kontaktet af Bahrain-projektet med henblik på at indgå en aftale om Vincenzo Nibali, hvis kontrakt med Astana udløber i år. Carera fik ved den lejlighed oplyst, at managerposten på holdet endnu er ubesat, men at der er tre managere i ansøgerfeltet. Carera nævner ingen navne.

Annonce:

Cyclingnews.com har den samme oplysning, men kan tilføje, at Bjarne Riis er en af de tre managere, og at en af de øvrige to - som nyhedssitet ikke navngiver - skulle være særligt interessant for det bahrainske styre. Tidligere har cyclingnews.com via en kilde fastslået, at Riis allerede havde fået jobbet som manager, hvilket en anden kilde tirsdag bekræftede over for Ekstra Bladet.

- En ledende medarbejder fra Bahrain kontaktede mig for nogen tid siden med et tilbud til Vincenzo Nibali i forhold til dette nye hold, siger Alex Carera til Ekstra Bladet.

Afsløring: Riis med nyt storhold - jagter superstjerne

- Jeg måtte sige, at Vincenzos kontrakt med Astana løber til og med december 2016, og at vi ikke på nuværende tidspunkt kan diskutere ny kontrakt. Det må ske efter Giro d'Italia eller i løbet af august.

- Vi er naturligvis åbne for forhandling, men vores prioritet for Vincenzo Nibalis fremtid er Team Astana, siger Alex Carera og tilføjer, at han ikke ved, hvem der kommer til at stå i spidsen for Bahrain-projektet.

- Så vidt, jeg er orienteret, er der ikke truffet en beslutning endnu. Jeg ved kun, at Bahrain ønsker en rutineret, højt kvalificeret manager, og at der er tre under overvejelse, men jeg kender ikke navnene på dem, siger Alex Carera.

Annonce:

Riis og Seier vil forandre cykelsporten

Han bekræfter forlydender om, at både Lampre og Trek-Segafredo er interesserede i at hyre Vincenzo Nibali i næste sæson. Dermed er der fire hold, som har vist seriøs interesse, nemlig Astana, Lampre, Trek og så det nye bahrainske storhold, siger Alex Carera.

- Vigtigt for Vincenzo er, at han kan få sin stab med sig, siger Alex Carera.

Nibalis stab består ud over to-tre ryttere af massør Michele Pallini, træner Paolo Slongo og pressemedarbejder Geoffrey Pizzorni.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
LIGE NU

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: