Annonce:
Annonce:

Bjarne Riis: Jeg vil ikke skuffe folk igen

Bjarne Riis har stadig fortidens skygge hvilende over sig, men han mener, at der er plads til ham i cykelsporten i fremtiden

Her annoncerede Riis, at han præsenterede planen om et World Tour-hold
Annonce:
Følg Cykling

Bjarne Riis er utroværdig. Bjarne Riis har svigtet sit ledelsesansvar ved at se gennem fingre med dopingmisbrug på sit cykelhold. Og Bjarne Riis har ingen plads i cykelsporten.

Det er i hovedtræk, hvad de danske antidopingmyndigheder og Danmarks Cykle Union mener om Bjarne Riis’ forestående comeback som manager i cykelsporten. I ’Rapport om doping i dansk cykelsport 1998-2015’ fik Riis plettede sit omdømme endnu mere, da han personligt indrømmede bloddoping og erkendte sit kendskab til doping på Team CSC/Saxo Bank.

Alligevel mener Riis, at han har noget at tilbyde sporten.

- Jeg er sikker på, at jeg ikke kommer til at skuffe folk fremover. Jeg tror på cykelsporten, og jeg tror, jeg kan bidrage til en sund og velfungerende cykelsport, sagde Bjarne Riis torsdag på D’Angleterre, da han med Lars Seier Christensen præsenterede deres fælles projekt, som muligvis munder ud i et World Tour-hold.

Annonce:

- Jeg erkender, at jeg har fejlet, men jeg synes også jeg har bidraget med meget godt i cykelsporten. Jeg mener, at der sagtens kan være plads til mig.

- Der er altid delte meninger og især om min person. Det kan jeg ikke ændre så meget på. Jeg har bidraget med det, jeg kunne (til rapporten om doping, red.), og også det vil der altid være forskellige meninger om, sagde Bjarne Riis.

Hemmelighedsfuld Riis: Jeg har en plan klar

Riis smider millioner: Klar til comeback i 2017

Værsgo Riis: Her er de ledige stjerner til dit cykelhold

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: