Boasson Hagen bliver hos Cavendish

Den norske rytter Edvald Boasson Hagen har forlænget kontrakten med Dimension Data for yderligere to år

Norske Edvald Boasson Hagen har forlænget sin kontrakt med Team Dimension Data med to år. (Foto: Claus Bonnerup)
Norske Edvald Boasson Hagen har forlænget sin kontrakt med Team Dimension Data med to år. (Foto: Claus Bonnerup)

Trods interesse fra andre hold har den norske stjernerytter Edvald Boasson Hagen valgt at forlænge sin kontrakt med Team Dimension Data, der også har Mark Cavendish på lønningslisten.

- Han forlænger aftalen med Dimension Data med to år, siger nordmandens manager, Birger Hungerholdt, til norsk TV2.

Se også: Dansker droppet til storløb: Men årsagen er fantastisk nyt

Boasson Hagens kontrakt stod til at udløbe til nytår, men han har valgt at blive hængende i stedet for at prøve sig af på et nyt hold.

- Jeg havde ikke behov for at prøve noget nyt bare for at prøve noget nyt, så jeg så ingen grund til at skifte. Jeg får mange muligheder her, og holdet bliver stadig forstærket, siger Boasson Hagen selv ifølge NTB.

Den alsidige rytter kørte tidligere for Team Sky, inden han fra starten af 2015-sæsonen skiftede til Dimension Data, som på det tidspunkt hed MTN-Qhubeka.

28-årige Boasson Hagen har tidligere vundet to etaper i Tour de France i 2011 samt en enkelt etape i Giro d'Italia i 2009.

Se også: Fuglsang jagter podieplads i Giroen

Vincenzo Nibali vandt løbet i 2013 - i år kører han igen for at vinde hjemlandets store rundfart. (Foto: AP/Daniele Bottallo) Sport og Spil Giro d’Italia: Med mafiaen og Mussolini på bagsmækken

0 kommentarer
Vis kommentarer