Brækkede ryggen i Touren: Cancellara er Vuelta-klar

Fabian Cancellara måtte udgå af Tour de France med brud på ryghvirvler, men han melder sig klar til Vueltaen

Smerten stod malet i ansigtet på Fabian Cancellara (Trek), da han iført den gule førertrøje styrtede voldsomt i Tour de France og efterfølgende måtte trække sig ud af løbet.

Undersøgelser viste, at schweizeren havde pådraget sig brud på to ryghvirvler, men allerede nu, blot fire uger efter styrtet, melder han sig klar til årets Vuelta a España om to uger.

- Det bliver mit syvende Vuelta a España. Det er et løb, jeg holder af. Mange kilometer, hård rute, gode veje og fans, som sætter pris på sporten.

- Jeg må nok lide i den første uge, men jeg har brug for konkurrencetræning, siger Cancellara i en pressemeddelelse.

Stod det til den 34-årige schweizer, så var han allerede i sadlen igen, men han har dog måttet sande, at det endnu er for tidligt.

- Som udgangspunkt var planen at køre Eneco Tour i næste uge, men det er for tidligt. Jeg har stadig smerter, når jeg cykler med høj intensitet. Jeg ville elske at konkurrere allerede nu, men kroppen er simpelthen ikke klar, lyder det fra Cancellara.

Den schweiziske tempospecialist skal også bruge Vueltaen til at køre sig i form til VM, der køres i slutningen af september i amerikanske Richmond.

Fabian Cancellara var hårdt medtaget efter sit styrt på 3. etape af Tour de France. (Foto: AP)
Fabian Cancellara var hårdt medtaget efter sit styrt på 3. etape af Tour de France. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer