Annonce:
Annonce:

Brækkede sig på cyklen - nu er han udgået

Alexis Vuillermoz kollapsede, da han havde passeret målstregen på 9. etape. Før det havde han kastet op på cyklen, og nu er franskmanden udgået

Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Foto: Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Cykling
Følg Tour de France

Benene faldt sammen under ham.

Han havde presset sin krop til mere, end den kunne klare.

Alexis Vuillermoz fra TotalEnergies satte sig ned på asfalten og måtte efterfølgende lægge sig helt ned, da han havde passeret målstregen små 36 minutter efter Bob Jungels, der vandt søndagens 9. etape i Tour de France.

Lægerne hastede hen til den slagne mand, inden han blev hentet af en ambulance. Sent samme aften oplyste Vuillermoz, at hans kollaps skyldtes træthed.

'Jeg følte mig ikke dårligt tilpas, da jeg kom over målstregen. Jeg faldt sammen i ren udmattelse. Jeg havde en dårlig dag, jeg var træt, og jeg kastede op på cyklen', skrev han på Twitter og tilføjede, at han i samme ombæring var testet negativ for coronavirus.

Artiklen fortsætter under opslaget..

Annonce:

Tre timer efter kom den 34-årige franskmand så med endnu en opdatering og forklarede, at han havde fået grønt lys til at forlade hospitalssengen om aftenen.

Mandag eftermiddag har Vuillermozs hold, Team TotalEnergies, så meldt ud på Twitter, at han desværre må udgå af årets Tour.

'Alexis Vuillermoz stiller ikke til start på 10. etape. Han har høj feber og lider af en hudinfektion, der kræver operation. Vi ønsker dig god bedring, Alexis. Kom hurtigt tilbage til os i god form', skriver de.

Artiklen fortsætter under opslaget..

Tidligere mandag udgik også sidste års nummer fire i Touren, Ben O'Connor.

Dermed er der nu 13 ryttere, der siden løbsstart er udgået. Feltet er derfor nede på i alt 163 ryttere.

Læs også: Dopingfrygt i feltet: Her er den nye blod-finte

I lørdagens episode af 'Ekstra Tour' ses der frem mod søndagens etape, hvor Jakob Fuglsang har meldt ud, at han blæser til angreb. Dette kan betyde, at Magnus Cort kan miste sin flotte prikkede bjergtrøje, men står en ny dansker klar i kulissen til at overtage den? Du kan høre dagens afsnit der, hvor du plejer at lytte til dine podcasts eller lige under videoen

Ekstra Tour: En chance for Fuglsang?
 

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: