Breschel bryder med Tinkov: Røgslør over fremtiden

Den danske cykelrytter vil endnu ikke afsløre, hvilket hold han skal køre for næste år

Matti Breschel forlader Tinkoff-Saxo efetr denne sæson. Danskeren vil endnu ikke afsløre, hvor han fortsætter karrieren. (Foto: Claus Bonnerup)
Matti Breschel forlader Tinkoff-Saxo efetr denne sæson. Danskeren vil endnu ikke afsløre, hvor han fortsætter karrieren. (Foto: Claus Bonnerup)

Cykelrytteren Matti Breschel forlader Tinkoff-Saxo, når han har kontraktudløb efter i år. Den tidligere sølv- og bronzevinder ved VM på landevej har allerede et nyt hold klar.

- Jeg har heldigvis min fremtid på plads, selv om jeg ikke er klar til at offentliggøre holdet endnu, siger Matti Breschel til BT.

Bortset fra to år hos Rabobank i 2011-12 har den 31-årige rytter siden 2005 kørt for Tinkoff-Saxo, som dengang hed Team CSC.

Riis revser Tinkoff-Saxo: Matti-tilbud er latterligt

Holdet har skiftet navn adskillige gange undervejs, efter at den russiske rigmand Oleg Tinkov først købte holdet af Bjarne Riis og siden sendte den tidligere ejer helt ud i kulden.

Det har derfor ligget i kortene, at flere af de danske navne skulle væk, og både Michael Mørkøv og Christopher Juul Jensen har allerede skrevet kontrakt med andre world tour-hold.

Matti Breschel kommer også til at køre på højeste niveau næste år, fortæller han til BT.

- Det har været vigtigt for mig at finde et hold, hvor jeg kunne føle, at der var plads til mig. At der var sportslige perspektiver også for mig personligt, siger danskeren.

Her er det danske VM-hold: Disse stjerner jagter medaljer