Breschel efter Tinkov-sviner: Han er sgu cool nok

Den danske klassiker-rytter har intet problem med den røffel, han fik af holdejer Oleg Tinkov efter gårsdagens Milano SanRemo

Matti Breschel er ikke overrasket over Oleg Tinkovs bredside (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Matti Breschel er ikke overrasket over Oleg Tinkovs bredside (Foto: Tariq Mikkel Khan)

- Selvfølgelig var Breschel latterligt åndssvag!

Sådan lød det i går fra Tinkoff-Saxos holdejer Oleg Tinkov på Twitter i går, da bølgerne gik højt efter Milano-SanRemo.

Den russiske rigmand svarede en Twitter-bruger, da Peter Sagans fjerdeplads i den italienske klassiker blev diskuteret, og en bruger undrede sig over Matti Breschels manglende hjælp til Sagan i den afgørende spurt. Tinkov var enig og sendte altså ovennævnte bredside af sted mod danskeren.

Se også: Tinkov sviner Breschel efter Milano-Sanremo

Matti Breschel endte på en respektabel 12. plads i går, og dagen derpå har en træt dansker, der dog har været ude og motionere med de ømme stænger ovenpå gårsdagens 298 kilometer kørsel, ingen problemer med sin åbenmundede chef.

- Jeg synes sgu stadig, han er meget cool. Det er fint nok, at han går ud og skriver sådan noget. Det er vi vant til, det er ingen nyhed, at han gør det. Så jeg tager det ikke så tungt, siger Breschel til Ekstra Bladet

- Han har jo ret et eller andet sted. Det kan godt se åndssvagt ud, og det må ikke ske. Jeg sidder der kun for at hjælpe Sagan. Det får jeg ikke rigtig mulighed for, da han vælger at sidde, hvor han sidder. (Sagan valgte en anden rytters hjul i den anden side af vejen, red.) Det kan jeg ikke gøre så meget ved.

Se også: Dansk rytter kan smile trods blodigt styrt

- Desværre gik det ikke, som vi havde håbet, og så ser det åndssvagt ud med en mand, der bliver firer og en som ender 12-13 stykker. Så må vi rette op på det til næste gang, forklarer Matti Breschel.

Sagan og Breschel kører næste gang sammen i det belgiske brostensløb E3 Harelbeke, hvor begge i øvrigt kan gøre sig gældende helt fremme.

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere