Breschel løb tør i Flandern Rundt

Danmarks bedste kort i foråret brostensklassikere er i forrygende form for tiden, men Matti Breschel havde ingen god dag i Flandern Rundt

Med god grund havde Matti Breschel håbet på mere i årets Flandern Rundt, men tingene fungerede ikke for ham trods hans aktuelt gode form. (Foto: Ernst Van Norde).
Med god grund havde Matti Breschel håbet på mere i årets Flandern Rundt, men tingene fungerede ikke for ham trods hans aktuelt gode form. (Foto: Ernst Van Norde).

OUDENAARDE (Ekstra Bladet): Medarbejdere havde pakket alt grej sammen, bussens motor var tændt, og alt var klar til afgang for Tinkoff-Saxo efter Flandern Rundt, da Matti Breschel mod alle forventninger pludselig trådte ud på torvet foran Oudenaardes museum efter søndagens Flandern Rundt.

Udmattet efter de 264 kilometer hilste han på en gruppe trofaste fans og forsøgte derpå at sætte ord på den skuffelse, det flamske storløb havde budt på for ham. Trods sin glimrende form måtte han konstatere, at han ikke havde kræfter til at sidde med i finalen.

Michael Mørkøv havde knappet tungen lige så hårdt som den grå træningsjakke og ville ikke udtale sig om noget som helst. (Foto: Ernst van Norde) Cykling - 5. apr. 2015 - kl. 09:07 En mur af tavshed: Ikke et ord om Bjarne Riis

- Jeg gjorde, hvad jeg kunne. Jeg hjalp Peter (Sagan, red.) lidt inden finalen, og så havde jeg sgu ikke så meget at skyde med selv, sagde Matti Breschel, som kørte over stregen som nummer 73, syv minutter efter dagens vinder, nordmanden Alexander Kristoff. Sagan blev nummer fire i løbet.

- Jeg synes aldrig rigtigt, det kom til at spille derude. Jeg ville gerne have været med fremme til sidst, men jeg blev sat på Kwaremont anden gang (efter 210 kilometers kørsel, red.), sagde Breschel.

Se også: Sportsdirektør: Sagan mangler noget

- Vi fik ikke det, vi kom efter. Vi må tage til takke med en fjerdeplads, men det er godkendt set fra holdets side. Vi sætter selvfølgelig barren højt og håber på det bedste, men en fjerdeplads ville mange hold gerne have solgt løbet for på forhånd.

- Vi fik nogle gode point med hjem, og Peter fik vist flaget og vist, at han ikke kører helt skidt, sagde Breschel.

- Nu skal jeg bare videre i teksten, så nu ser jeg frem mod Paris-Roubaix på søndag.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere