Brian Holm: Riis bad mig holde mund

Brian Holm kom fredag med så god en joke på live-tv, at alle hoppede på den

Sådan kan Bjarne Riis få sit hold tilbage. Michael Rasmussen og cykelsportsjournalist Brian Askvig vurderer her

Fredagens 3. etape af Abu Dhabi Tour blev lige lidt mere krydret for Eurosports seere, end den ellers ville have været, da medkommentator Brian Holm gik i gang med at fortælle om Bjarne Riis' planer for et comeback som cykelholdsejer.

På grund af tekniske problemer i transmissionen var det dog kun kommentator Thomas Bay, der kunne nyde godt af hele Brian Holms historie - seerne hørte den ikke.

Da de tekniske problemer var blevet løst, gik Eurosport på reklamer med beskeden om, at Brian Holm ville genfortælle sin interessante historie lige om lidt.

Men det gjorde den mangeårige sportsdirektør ikke. For i reklamepausen ringede hans telefon ...

Brian Holm og Bjarne Riis i snak under Tour de France i 2009 (Foto: Claus Bonnerup) Cykling - 16. jul. 2015 - kl. 08:03 Holm og Riis flirter om nyt dansk storhold

- Ja, nu har Bjarne altså lige ringet til mig igen og sagt, at jeg skal holde min mund, sagde Holm ifølge Politiken til seerne.

- Det er åbenbart en hemmelighed, og selv om det er irriterende at få en sådan viden uden at måtte fortælle den videre, siger jeg altså ikke noget. Men det er virkelig noget spændende, Bjarne har gang i, sagde Holm.

Siden har Holm overfor TV2 forklaret, at der var tale om en joke fra hans side.

- Der sker det, at min mikrofon ikke virker under hele den første del af sendingen i dag, så siger jeg for sjov, at nu nåede folk ikke at få historien om Bjarnes fremtid, og at de måtte få mere at vide efter pausen. Efter reklamerne siger vi så, at Bjarne har haft ringet, hvilket han ikke har, siger Holm.

Rygtet vil vide, at Bjarne Riis pønser Cykling - 7. okt. 2015 - kl. 21:29 Afsløring: Riis vil købe sit hold tilbage

Ejeren af Team Tinkoff-Saxo, den russiske rigmand Oleg Tinkov, fyrede i foråret Bjarne Riis som sportslig chef på holdet, efter at han i forvejen havde købt holdet af Riis.

På det seneste er russeren dog tilsyneladende blevet lidt ked af de mange penge, man skal bruge på at drive et hold på topniveau, og han har derfor udtalt, at han kan ende med at lukke holdet, hvis ikke han får en medsponsor ind.

Det spekuleres derfor i, at Tinkov kunne være interesseret i at sælge sit hold tilbage til Bjarne Riis - hvilket Tinkov ikke helt vil afvise, selvom han mener, de dansker journalister drømmer skøre drømme.

Bjarne Riis og Oleg Tinkov kørte parløb i knap tre år, inden deres veje skiltes med Riis' fyring i foråret. (Foto: Claus Bonnerup) Cykling - 8. okt. 2015 - kl. 07:46 Tinkov svarer på Riis-rygter: Skøre danske journalister

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

23 kommentarer
Vis kommentarer