Annonce:
Annonce:

Brutalt kørt ned af bil søndag: Dagen efter var han tæt på sejr

George Bennett (LottoNL-Jumbo) var ude for en grim ulykke på en træningstur inden Tour of the Alps, da han blev ramt hårdt af en bil. Newzealænderen fortæller, at han var heldig at slippe fra episoden med livet i behold

George Bennett var ude for en grimt ulykke inden Tour of the Alps. Foto: AP
George Bennett var ude for en grimt ulykke inden Tour of the Alps. Foto: AP
Annonce:
Følg Cykling

George Bennett husker søndag 15. april meget tydeligt. Ikke på grund af en god etape eller en stor sejr, men på grund af en ulykke der kunne have kostet newzealænderen livet. Det beretter han om ifølge Cyclingnews.

Den 28-årige cykelrytter fra World Tour-mandskabt Lotto-Jumbo blev ramt hårdt af en bil i forbindelse med sin træning som forberedelse til dette års Giro d'Italia, og her gik der mange ting igennem hovedet. Han tænkte specielt på den tidligere cykelrytter Michele Scarponis uheld, der kostede ham livet.

- Jeg er heldig at være i live, tror jeg. Det kunne have sendt mig i kørestol resten af livet. Det er tæt på at være årsdagen for Scarponis død, og det skete nogenlunde efter en lignende ulykke, og min ven Jason Lowndes (australsk cykelrytter red.) døde også efter en ulykke, siger Bennett ifølge Cyclingnews.

Annonce:

Bil kørte på tværs
Ulykken skete mellem Trento og Rovereto, da han cyklede med holdkammerat Koen Bouwman.

- Jeg kørte en hurtig enkeltstart som forberedelse til Giro d'Italia, og lige pludselig kom der en bil kørende på tværs. Bilen så os ikke, og den drejede til venstre. Bilen ramte ind i min holdkammerat (Koen Bouwman red.), og jeg væltede over bilen. Heldigvis væltede jeg over bilen, men jeg rev tagbagagebæreren af bilen med mine knæ, siger Bennett.

Heldigvis for Bennett har han ingen alvorlige men efter den frygtelige ulykke, selvom han har været meget øm efter hændelsen.

George Bennett klarer det dog ganske glimrende ved Tour of the Alps indtil videre. På mandagens første etape sad han med sammen med alle favoritterne, herunder Tour-kongen Chris Froome, da etapen skulle afgøres, men i sidste ende var det Astanas Pello Bilbao, der kort før mål stak af og holdt hele vejen ind over stregen, der sikrede sig etapesejren og førertrøjen i det italienske etapeløb.

George Bennett kom ind i samme tid som Chris Froome få sekunder senere, og han er placeret som nummer syv i Tour of the Alps efter første etape.

Stjerne i grusomt sammenbrud: Dansk ekspert væmmes over drama

Rystet over pludseligt dødsfald: Se den rørende hilsen midt i tragedien

Så skete det igen: Topryttere mejet ned af lastbil

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: