Chefens store brøler: Pissede da stjernen fik problemer

Sloveneren Primož Roglič måtte låne holdkammeratens cykel under cykelløbet Giro d’Italia, da sportsdirektøren Addy Engels var på det lille hus

Den 29-årige cykelrytter og tidligere skiløber Primož Roglič blev svigtet af sit eget hold, da sportsdirektørbilen med de ekstra cykler var røget en del bagud, og han derfor var nødsaget til at bruge en holdkammeraten Antwan Tolhoeks cykler, der ikke ligefrem var skåret efter slovenerens mål

Primož Roglič er en af de allerstørste største favoritter til at vinde den italienske rundtur, men han har allerede mødt flere udfordringer undervejs.

Det var blot med 20 kilometer tilbage af søndagens etape, at den slovenske cykelrytter måtte skifte cykel. Uheldet kostede 40 sekunder til Roglics værste rivaler Richard Carapaz (Movistar) og Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida).

- Jeg havde ikke min egen cykel, så alt var lidt anderledes, og jeg var lidt for hurtig i hjørnerne. Men jeg var glad for, at jeg gjorde det, så det betyder ikke så meget(red.), fortæller Primož Roglič i følge CyclingWeekly.
 

Hele cykelruten er på 34,8 kilometer og strækker sig fra Riccione til San Marino. Foto: Luk Benies/AFP
Hele cykelruten er på 34,8 kilometer og strækker sig fra Riccione til San Marino. Foto: Luk Benies/AFP

Men uheldet kunne måske have været begrænset, hvis Roglic' sportsdirektør havde formået at holde på vandet i den hektiske slutfase.

Sportsdirektør Addy Engels fortalte efter etapen nemlig, at han var nødt til at træde af på naturens vegne.

- Vi havde netop givet ham et par flasker og havde brug for en hurtig tisse-pause, fortæller Engels.

- I øjeblikket, vi kommer ind i bilen igen, ved jeg ikke, hvad der sker, men vi kan høre i radioen, at der er brug for en ny cykel. I forhold til timing og 'bad luck' var det det værste, der kunne ske, tilføjer han.

Mandag holder Giroen hviledag. før det går løs i de italienske højder, inden løbet slutter med en enkeltstart i Verona på søndag.

Se også: Sprinter sig til ny sejr i Giroen

Se også: Uimodståelig russer vinder bjertetape

Se også: Magtfuld boss under mistanke: Sat i forbindelse med dopingskandale

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere