Christopher Juul undervurderer ingen af etaperne

Ingen af etaperne må undervurderes, hvis der skal tages sekunder på konkurrenterne, spår Tinkoff-Saxo-kaptajn

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Christopher Juul-Jensen, der er udråbt som kaptajn hos Tinkoff-Saxo, sad med i den rigtige gruppe, men tabte alligevel 12 sekunder til vinderen fra Astana, Lars Boom, på første etape af Post Danmark Rundt.

Derfor skal han og resten af holdet have øjnene med sig, når resten af etaperne køres.

- Når man ser, hvor hårdt og hurtigt et cykelløb det blev allerede på første etape, så tror jeg ikke, at nogle af etaperne kan undervurderes. Hverken i morgen og slet ikke Vejle-etapen, siger Christopher Juul-Jensen.

Se også: Tour-rytter snyder fire danskere og snupper sejren

Derfor vil 26-årige Christopher Juul-Jensen, der fra næste sæson skal køre for australske Orica-Greenedge, også holde ekstra godt øje med de fem ryttere, som han kom i mål sammen med tirsdag.

- For mit vedkommende handler det om at holde øje med dem, jeg kørte hjem med i dag, og så har Astana og Lotto vel tjansen at kontrollere tingene i morgen, i og med at jeg blev sidst i gruppen. Så det er lidt op til dem, siger han.

Tinkoff-Saxo-kaptajnen ser også gode muligheder for, at én eller flere af hans holdkammerater kan køre med om sejren onsdag eller på en af de kommende etaper.

Se også: Fuglsang: SaxoBank brændte nallerne

- Vi må se i finalen i morgen, for der er flere af mine holdkammerater, der kan gøre, hvad jeg gjorde i dag, hvis de kommer af sted med de rigtige. Så vi må bare holde øjnene åbne, siger Christopher Juul-Jensen.

Selv om benene ikke rakte til en topplacering på dagens etape, som var en regnvåd affære på 180 kilometer mellem Struer og Holstebro, så kan Christopher Juul-Jensen stadig glæde sig over, at han kom i mål 37 sekunder foran det øvrige felt.

På onsdagens 235 kilometer lange etape fra Ringkøbing til Aarhus indleder Christopher Juul-Jensen etapen som nummer seks i klassementet.

0 kommentarer
Vis kommentarer