Contador dropper pensionsplan: Jeg tager 2017 med

I kølvandet på sejren i Baskerlandet Rundt har Alberto Contador ændret sin plan om at stoppe karrieren

Contador er kommet op i årene, men han viste senest i Baskerlandet Rundt, at han stadig kan baske konkurrenterne. Spanieren fortsætter karrieren. (Foto: AP)
Contador er kommet op i årene, men han viste senest i Baskerlandet Rundt, at han stadig kan baske konkurrenterne. Spanieren fortsætter karrieren. (Foto: AP)

Alberto Contador har tidligere sagt, at spanieren ville stoppe cykelkarrieren efter denne sæson.

Men efter lørdagens samlede sejr i Baskerlandet Rundt er Tinkoff-rytteren opsat på at tage minimum 2017-sæsonen med.

33-årige Contador, der har vundet Tour de France i 2007 og 2009, har nu vundet Baskerlandet Rundt fire gange i karrieren, som ikke er ved at gå på hæld alligevel.

- Efter at have gået rundt i cirkler og diskuteret det med min familie og folk omkring mig, så er jeg kommet til den konklusion, at jeg nyder, hvad jeg laver.

- Og jeg har droppet idéen om at forlade cykelsporten, siger Contador til den spanske avis AS.

Contador vinder af Baskerlandet Rundt (Foto: EFE) Cykling Efter Contador-sejr: Touren? Den vinder han ikke

Contador har ud over Touren også vundet Vuelta a España i 2008, 2012 og 2014 samt Giro d'Italia i 2008 og 2015.

- Jeg fortsætter med at gøre det, jeg elsker. Og den dag, jeg går på pension, vil komme uden varsel.

- Det lyder sindssygt, men siden jeg annoncerede, at jeg ville stoppe, har jeg modtaget ufatteligt mange beskeder om ikke at gå på pension.

- Jeg havde en meget hård vinter, og sejren i Baskerlandet Rundt gør mig virkelig lykkelig, siger Contador, der nu er nummer to på verdensranglisten.

Dejlig måde at slutte forårssæsonen for Alberto Contador (Foto: All Over) Cykling Contador knuste konkurrenterne og lavede dobbelt op!

I 2010 vandt Contador også Touren, men titlen blev senere taget fra ham på grund af en positiv dopingprøve, som også betød to års karantæne fra sporten.

Det er uvist, hvor Contador kommer til at køre i 2017, da Tinkoff-ejer Oleg Tinkov har meddelt, at han stopper som hovedsponsor og holdejer efter denne sæson.

Philippe Gilbert kan være sat lidt tilbage i Ardenner-klassikerne, efter at han fredag måtte opereres efter at være blevet overfaldet af to fulde mænd. (Foto: Zumapress) Cykling Superstjerne opereret efter overfald af fyldebøtter

Sagan, som på billedet kører først over stregen i Gent-Wevelgem, vandt søndag sit første monument, da han sejrede i Flandern Rundt. (Foto: All Over). Cykling Brølstærk verdensmester knuste konkurrenterne

3 kommentarer
Vis kommentarer