Contador i tænkeboks: Hvilket hold skal jeg vælge?

Alberto Contador regner med at tage to sæsoner mere i sadlen, men for hvilket hold er endnu uvist

Alberto Contador er gået i tænkeboks. (Foto: AP)
Alberto Contador er gået i tænkeboks. (Foto: AP)

I april meldte cykelstjernen Alberto Contador (Tinkoff) ud, at han ikke stopper karrieren efter denne sæson, som han ellers havde planlagt.

Den beslutning bekræftede han lørdag på et pressemøde i Morzine forud for etapeløbet Critérium du Dauphiné.

- Dette år bliver ikke mit sidste. Det er 100 procent sikkert. Jeg planlægger at køre to sæsoner mere, siger den spanske Tinkoff-kaptajn.

- Lysten og mine fans ændrede min holdning til at stoppe, og jeg har aldrig været bedre end nu. Jeg elsker stadig at cykle, og min familie er okay med de ofre, det kræver.

Det aflyste karrierestop har ført til spekulationer om, hvor Contador skal køre fra næste sæson.

Quintana, Froome og Contador i aktion under sidste års Tour de France. (Foto: AP) Cykling Tour-favorit om kæmpebommerten: Derfor gik det galt

Tinkoff-ejer Oleg Tinkov planlægger at trække sig ud af cykelsporten efter denne sæson, hvor den 33-årige spanier samtidig har kontraktudløb, og Contador er i gang med at sondre mulighedernes terræn.

- Jeg har været i kontakt med forskellige hold, og der er flere muligheder. Jeg kender endnu heller ikke fremtiden for Tinkoff, så der er flere muligheder, jeg skal overveje, siger Contador og tilføjer en lidt kryptisk bemærkning uden at uddybe.

- Min fremtid er kun 20 procent på plads.

Tidligere har blandt andre Lampre og Trek-Segafredo været nævnt som hold, der har vist interesse for at tilknytte Alberto Contador fra næste sæson.

Andy Schleck i sin cykelforretning i Itzig i Luxembourg, hvor han udstiller blandt andet en gul trøje fra Tour de France 2010. (Foto: Ernst Van Norde). Cykling Schleck hylder Riis: Han skabte mig

Tejay van Garderen (bagerst) har meldt afbud til OL. (Foto: AP) Cykling Amerikansk cykelstjerne dropper OL: Frygter zikavirus

To af sportens allerstørste stjerner er på holdjagt til den kommende sæson (Foto: AP) Cykling Kæmpe transfersommer i vente: Her er stjernerne uden kontrakt

2 kommentarer
Vis kommentarer