Contador smed cykel-bombe: Nu sender Tinkov en sidste sviner

Oligarken og den tidligere holdejer Oleg Tinkov har gennem årene været meget utilfreds med sin tidligere rytter. Nu langer han igen ud efter Contador med en sidste hilsen.

Tinkov og Contador under Giro d' Italia i 2015. Foto. AP.
Tinkov og Contador under Giro d' Italia i 2015. Foto. AP.

Oleg Tinkov har ikke meget til overs for Alberto Contador. I et nyt tweet sviner han spanieren - og det er ikke første gang.

Vuelta a Espana bliver Alberto Contadors sidste løb, efter han mandag annoncerede, at han stopper som professionel cykelrytter, når etapeløbet er færdigt.

Den nuværende Trek-Segafredo-rytter kørte i en årrække for den excentriske rigmand Oleg Tinkov, og spanieren får knap så fin en hilsen med på vejen fra sin tidligere chef.

Russeren beskylder Contador for kun at ville tjene penge her i sin karrieres efterår og mener, at han burde have stoppet som en mester. Her henviser den kontroversielle Tinkov til en af sine andre tidligere ryttere - schweizeren Fabian Cancellara.

´Alberto Contador, retfærdiggør to millioner ekstra det image, du har mistet? Lær fra Fabian Cancellara, hvordan man stopper som en mester´.    

Kyllingen bakker op om 'El Pistolero'
Oleg Tinkov lægger ikke skjul på, at han mener, Contador burde have trukket sig tilbage, da han underskrev kontrakten med Trek-holdet, men det er Ekstra Bladets cykelkommentator, Michael Rasmussen, ikke enig i. Han roser Contador for at stoppe netop nu.

- Der er ikke nogen tvivl om, at Alberto stadig har masser af højkvalitets cykelløb i sig endnu. Det har han vist siden sæsonstart. Han var 17 sekunder fra at vinde Baskerlandet Rundt, hvor han bliver slået af en helt outstanding Valverde. Det er det, der skiller ham ad fra at vinde World Tour-løb i år, så man kan på ingen måde tale om, at det er en færdig mand, der stopper.

Læs hele interviewet med Michael Rasmussen her.

Se også: Respekt: Contador kunne have scoret millioner

Ikke første sviner
Det er ikke første gang den kontroversielle russer kommenterer Contadors indtjening eller evner på landevejen, som han tydeligvis ikke er stor fan af.

Tidligere på året har den ivrige twitter-bruger også været ude med flere tweets, der kritiserer spanieren for hans manglede sejr på Pro Touren gennem længere tid, og opfordrer ham til ´andre aktiviteter´ end cykling.  

Se også: Riis ærgrer sig over Contador: Du kunne have vundet Touren igen

Se også: Alberto Contador indstiller karrieren

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen