Contador tager fusen på fansene: Se, hvad jeg kan

Karrierestoppet har løsnet den ofte sammenbidte og dybt koncentrerede Alberto Contador så meget op, at han nu lige frem optræder på slap line som flamenco-sanger – skulle man tro …

Alberto Contador sluttede sin lange karriere efter Vuelta a España med et smil - og blev hyldet lige så meget af hjemmepublikummet i Madrid som vinderen Chris Froome. Foto: AP / Francisco Seco.
Alberto Contador sluttede sin lange karriere efter Vuelta a España med et smil - og blev hyldet lige så meget af hjemmepublikummet i Madrid som vinderen Chris Froome. Foto: AP / Francisco Seco.

Alberto Contadors brede smil har ofte dækket over en sammenbidt og dybt koncentreret topatlet, som kun få har kunnet kommet helt ind på livet af, men efter sit karrierestop i sidste måned har han da godt nok sluppet tøjlerne, må man sige.

På det sociale netværk Instagram optræder han nu så meget på slap line, at man kunne begynde at tro, at han faktisk er en vittig hund.

I et veltilrettelagt videoindslag sprang Contador forleden ud som grådlabil, andalusisk flamenco-sanger – for så dagen efter at afsløre, at han blot mimer til sin gode ven Paco Salvatierras skråleri

Her er det første Instagram-opslag:

Tiempo pa toooo!!! Free time!!! #Disfrutandodecadamomento #Moments #EnjoyTheLife #Flamenquito @pakitopinto_salvatierra

Et opslag delt af Alberto Contador (@acontadoroficial) den

Og her er det andet:

- Da mange af jer troede, at det var mig, der sang, er her den virkelige kunstner, Paco Salvatierra, skriver Contador på Instagram.

- Desværre har jeg ikke sådan en stemme. Stor hilsen til alle!

Paco Salvatierra lader til at være en garvet flamenco-sanger, men han har også forstand på cykling. Han er tilknyttet Contadors konstant voksende cykelprojekt Fundación Contador, som omfatter både en cykleskole, et juniorhold og et U23-hold.

Fundación Contador, som blev grundlagt for fem år siden, har til formål at udvikle talenter, har påtaget sig fremover også at drive et udviklingshold for World Tour-holdet Trek Segafredo, på hvilket Contador afsluttede sin aktive karriere.

Italieneren Ivan Basso bliver sportsdirektør på holdet, mens det overordnede ansvar for at drive holdet ligger hos Contadors bror Francisco, kaldet Fran.

34-årige Contador selv skal nu blandt andet deltage i nogle større cykelevents, som den danske Virtu Cycling Group er ved at planlægge.

Lars Seier Christensen, som ejer virksomheden sammen med Bjarne Riis og Jan Bech Andersen, fortæller til Ekstra Bladet, at det drejer sig om arrangementer i Virtus store erhvervsklub, hvor ivrige motionister får mulighed for at møde Contador og køre en tur med ham.

Lignende arrangementer har Virtu Cycling Group allerede gennemført med de tidligere Team Saxo Bank-stjerner Fabian Cancellara og Fränk Schleck.

Se også: Ung dansker går i Contadors fodspor: Skriver kontrakt med storhold

Se også: Contador: Det kunne ikke slutte smukkere

Se også: Contador tager kæmpe afskedstriumf i Froomes Vuelta-sejr

Colombianeren Miguel Angel Lopez fejrer sin sejr i Milano-Torino sidste år. Foto: AP. Sport og Spil Kyllingen: Her er fremtidens Tour-konger

Oleg Tinkovs respekt for Bjarne Riis blev på kort tid vendt til foragt, og til sidst gjaldt det alle danskere og alt dansk. Foto: Claus Bonnerup. Sport og Spil Sidste mand lukker og slukker

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen