Cort: Fuglsang er blandt Tour-favoritterne

Tour de France-starten i Bruxelles er fire uger væk, og forventningerne til Jakob Fuglsang er i top efter et stærkt forår, også internt på Astana-mandskabet

Liége-Bastogne-Liége og Tour de France er selvsagt to vidt forskellige løb, men Jakob Fuglsangs sejr i den store belgiske klassiker i slutningen af april er med til at puste til forventningerne til Danmarks største cykelsports-navn.

Fuglsangs gode form i foråret og kaptajn-status for Astana i Touren giver forhåbninger om, at syvendepladsen fra 2013 kan matches eller endda overgås.

I Tour-magasinet 2019 fortæller Jakob Fuglsang i et stort interview om sæsonen, der indtil videre har været forrygende, og i samme magasin fortæller Magnus Cort også om kaptajnens muligheder i det franske løb, der begynder med to etaper i Bruxelles.

- Jeg troede også rigtig meget på ham sidste år, vil jeg sige. Men det er klart, han har løftet sit niveau endnu mere, specielt i endagsløbene her i foråret. Jeg synes også der er sket et generelt løft i niveauet henover de seneste 2-3 sæsoner og nu i år med den største sæson indtil videre. Så hvis han skuffede lidt sidste år, så har han da i hvert fald fået skrevet sig selv ind blandt favoritterne igen, siger Magnus Cort.

 

Du kan læse interviewene med Magnus Cort og Jakob Fuglsang i Tour-magasinet 2019, der er på gaden nu.


I magasinet finder du også:

- Et stort interview med Jørgen Leth, der fortæller om sit arbejde med Tour de France gennem flere årtier.

- Insider-beretningen om, hvordan Danmark fik sikret sig tre Tour-etaper i 2021, og historien om Eddy Merckx' storhed og betydning for Touren.

- etape-beskrivelser, vurderinger og ruter, der viser alt, der er værd at vide om de 21 etaper, og en stor gennemgang af alle 22 hold i årets løb.

 

Det og meget mere finder du i Tour-magasinet 2019find det hos din lokale bladforhandler eller bestil det her.

25 kommentarer
Vis kommentarer