Cykelløb provokerer med frækt billede

Professionelt cykelløb reklamerer med præmiepiges numse og reference til Peter Sagan

Hvorvidt Peter Sagan skal køre E3 Harelbeke 27. marts er endnu uvist.

Men den slovakiske stjernerytter skal ikke være i tvivl om, at arrangørerne af det belgiske cykelløb helt er på hans side.

Det må være budskabet fra det tweet, man i Belgien smækkede online som optakt til løbet.

Her ses en mandehånd (med cykelhandske) på vej til at nappe en præmiepiges bagdel, der er synlig, fordi hendes kjole er blæst op.

'Det nye kampagnebillede er her: Hvem kniber sig inden for i Harelbeke?', skriver arrangørerne kækt.

Pikant, provokerende og en tung reference til samme Sagan, der efter Flandern Rundt 2013 kom i alverdens mediers søgelys, fordi han i kådhed havde taget en pige på røven, mens hun i sit hverv som præmiepige var ved at kysse Fabian Cancellara, der havde slået Sagan i klassikeren.

 

Som billedet herover viser, var det med et skævt smil på læben, at Sagan hyggede sig på podiet. Men han kom sandelig ned på jorden igen, da det vakte forargelse rundt om i verden. Brødebetynget måtte slovakken dagen efter undskylde personligt til pigen Maja Leye, der havde sagt følgende om episoden:

- Pludselig kunne jeg mærke hans hånd. Jeg kunne ikke se, hvad der skete, da jeg jo stod med ryggen til. Men jeg forstod ret hurtigt, hvad der var sket. Og jeg stivnede helt, fortalte hun til den franske avis La Dernière Heure efter løbet.

Peter Sagan snupper sig en godbid på podiet, mens Fabian Cancellara får kindkys. (Foto: Zuma Press) Cykling Podie-pige ville stikke cykelstjerne en flad

Cykling Hævnens time? Sagan møder sit 'numse-offer'

Peter Sagan var taget til nåde efter sin numse-napning og kunne modtage kindkys af blonde Maja Leye efter sejren i Brabantse Pijl. (Foto: Zumapress) Cykling Sagan fik kys af numse-pige

Efterfølgende udviste han så god stil, at han ved cykelløbet Brabantse Pijl havde købt en buket blomster, som han overrakte hende.

Sagan vendte i øvrigt tilbage til Harelbeke sidste år og vandt løbet.

Han er siden skiftet til Tinkoff-Saxo-holdet, som han debuterede for i Tour of Qatar 8. februar. Her endte han med at vinde ungdomstrøjen.

I 2011 var den heller ikke helt god for arrangørerne, der havde smidt nedenstående billede i en stribe reklamer - blandt andet på billboards langs motorvejene i Belgien.

Det faldt mange for brystet, mens andre fandt det harmløst og endda yndefuldt. Vurder selv.

 

E3 Harelbeke køres køres 27. marts. Årets første store klassiker, Milano-Sanremo, køres fem dage forinden i det nordlige Italien.

Løbets reklamer de seneste år:

0 kommentarer
Vis kommentarer