Cykelstjerner styrtede - og blev plyndret

De to cykelstjerner Romain Bardet og Daniel Martin brokker sig på de sociale medier over langfingrede tilskuere, der har stjålet deres cykelgear

EFTERLYSNING: Den franske stjerne Romain Bardet savner sit cykelgrej. Foto: Ritzau Scanpix
EFTERLYSNING: Den franske stjerne Romain Bardet savner sit cykelgrej. Foto: Ritzau Scanpix

Cykelsport er ofte et kapitel for sig selv, når det gælder sportens - til tider grænsesøgende - iagttagere.

Nu melder der sig igen en sag i den bizarre afdeling. Denne gang er ofrene to af de største indenfor sportsgrenen. Det skriver Cycklingweekly.com.

Franskmanden Romain Bardet (Ag2r-La Mondiale) og engelske Daniel Martin (UAE Team Emirates) måtte begge en tur i asfalten i løbet af den sidste etape af det netop færdiggjorte cykelløb Katalonien Rundt.

Imens de to profilerede etapeløbsryttere slikkede deres sår på en nedkørsel efter at være styrtet med ca. 70 km/t, har en eller flere tilskuere tilsyneladende taget for sig af de dyre souvenirs på racercyklerne.

I går igangsatte Daniel Martin i hvert fald en eftersøgning på Twitter, hvor han sarkastisk har bedt tyven(e) om i det mindste at aflevere de data, han skal bruge til at analysere sin kørsel.

Og i dag var den franske Tour de France-podievinder fra 2016 og 2017, Romain Bardet, også ude med riven. 28-årige Bardet svarede således på Martins tweet, at englænderen ikke er den eneste, der er blevet plyndret under etapen.

Bardet, der måtte udgå efter styrtet, skriver, at hans power-meter pludselig var forsvundet efter styrtet. Et power-meter bruges til at måle, hvor meget kraft - målt i watt - rytterne trykker i pedalerne undervejs.

Daniel Martin vandt i 2013 etapeløbet i Katalonien, mens det ikke blev til synderlig stor succes i denne omgang. Overhovedet.

Daniel Martin husker det gode humør på Twitter trods chikanen. Foto: AP
Daniel Martin husker det gode humør på Twitter trods chikanen. Foto: AP

I stedet kunne colombianske Miguel Ángel López fra Astana lade sig hylde på det øverste trin efter søndagens etape, mens Adam Yates og de sydamerikanske landsmænd Egan Bernal og Nairo Quintana fulgte trop i toppen.

Valgren har bestemt ikke haft den ønskede forårssæson. Foto: Getty Images Cykling Ukendelig dansk stjerne: Hvad har I gjort ved ham?

Lindsey Vonn er ikke bleg for at dele sit privatliv. Foto: Ritzau Scanpix Skisport - I skal ikke se med, hvis I ikke kan lide blod

Fremtidens Brøndby handler om flere egenproducerede spillere på Superligaholdet, men det handler også om dyrere profiler i stil med Hany Mukhtar. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Sådan bliver fremtidens Brøndby
15 kommentarer
Vis kommentarer