Danmarks største hold mister storsponsor

Cult Energy meddeler, at firmaet trækker sig fra samarbejdet med Stölting og ikke længere vil være en del af cykelholdet, der lige nu er Danmarks bedste

Stölting-talsmand Christian Grossekreul flankeret af Brian Sørensen og Michael Skelde fra Team Cult. (Arkivfoto: Ernst van Norde)
Stölting-talsmand Christian Grossekreul flankeret af Brian Sørensen og Michael Skelde fra Team Cult. (Arkivfoto: Ernst van Norde)

De ansatte hos CULT Energy Pro Cycling oplever onsdag en ny dag i rutsjebanen.

Tidligere på året blev holdet, der er Danmarks største cykelhold, reddet fra lukning via en aftale med tyske Stölting Group.

Men onsdag bekræfter sponsoren gennem tre år bag projektet, CULT, at samarbejdet stopper per dags dato.

Virksomheden trækker sig med andre ord som storsponsor fra holdet, meddeler man på et pressemøde.

- Vi er triste over det, der er sket i dag. Vi har fightet for det, men vi vil ikke lægge navn til Stölting, når de ikke kan overholde aftaler, siger CULT-ejer Brian Sørensen til feltet.dk.

- Tilliden er desværre væk. CULT kan ikke have et tæt samarbejde med et firma, hvis moral ikke stemmer overens med vores værdier. Som konsekvens heraf har vi per dags dato valgt at opsige vores sponsorat, siger Brian Sørensen.

Han understreger, at rytterne får deres løn året ud.

Team Stölting-chef Christian Grossekeul, Cult-ejer Brian Sørensen og Team Cult-sportschef Michael Skelde, da det danske holds fremtid i august blev sikret via en fusion med det tyske kontinentalhold. (Foto: Ernst Van Norde). Cykling Team Cult mangler penge til november-lønnen
 

Cult-ejer Brian Sørensen i selskab med et par af de populære Cult-piger. (Foto: Polfoto). Cykling Cult-ejer: Træls, at det skal slutte sådan

3 kommentarer
Vis kommentarer