Dansk cykelduo angreb forgæves

Mads Pedersen og Lasse Norman Hansen forsøgte sig med et rent dansk angreb i Australien

Lasse Norman Hansen havde ikke succes med sit angreb. Foto: Claus Bonnerup
Lasse Norman Hansen havde ikke succes med sit angreb. Foto: Claus Bonnerup

Mads Pedersen (Trek) og Lasse Norman Hansen (Aqua Blue Sport) afsluttede tidligt søndag morgen dansk tid Herald Sun Tour, som de begyndte det australske cykelløb - med at blande sig helt fremme i feltet.

De to har begge vundet en etape i årets udgave, og på 4. og sidste etape lå de i den afgørende fase i udbrud sammen, efter at Mads Pedersen selv var gået solo.

Da de fik følgeskab med godt 15 kilometer til mål, forsøgte Mads Pedersen sig et par kilometer senere med endnu et togt.

Desværre for ham havde feltet bagude fået styr på situationen og lå under et halvt minut efter. Og så endte det hele i en massespurt.

Den vandt Sam Crome (Bennelong).

Casper Pedersen (Aqua Blue Sport) og Niklas Eg (Trek) fik begge noteret samme tid som vinderen på henholdsvis 9.- og 17.-pladsen.

23-årige Eg blev dermed bedste dansker i det samlede klassement med en 12.-plads.

I den samlede stilling skete der ikke forskydninger i toppen, og løbet sluttede dermed i totaltriumf for Mitchelton-Scott-holdet.

Det snuppede alle tre podiepladser. Esteban Chaves vandt foran Cameron Meyer og Damien Howson.

Jakob Fuglsang viser tidligt på sæsonen gode takter og slutter med stor sandsynlighed på den samlede tredjeplads i Volta a la Comunitat Valenciana søndag. Foto: Ernst Van Norde. Cykling Fuglsang scorer flot resultat i Spanien

Mads Pedersen vandt etapen efter en tæt spurt med Steele von Hoff. Foto: Claus Bonnerup Cykling Mads Pedersen henter ny dansk etapesejr i Australien

0 kommentarer
Vis kommentarer