Dansk cykeltalent deler voldsomt billede

Mathias Norsgaard er netop blevet opereret igen i sit brækkede skinneben, der ikke just ser alt for godt ud

Selv om Mathias Norsgaard har skiftet danske Riwal-Readynez ud med World Tour-holdet Movistar, så kommer han til at vente på at få debut hos spanierne. Foto: Claus Bonnerup
Selv om Mathias Norsgaard har skiftet danske Riwal-Readynez ud med World Tour-holdet Movistar, så kommer han til at vente på at få debut hos spanierne. Foto: Claus Bonnerup

2020 så ud til at skulle blive Mathias Norsgaards store gennembrud, efter han i slutningen af 2019 offentliggjorde, at han fortsatte karrieren på storholdet Movistar.

Men knap to uger senere blev den 22-årige temporytter kørt ned på en træningstur nær sit hjem i spanske Girona og brækkede benet. En operation i Danmark måtte vente i nogle dage, og genoptræningen gik meget roligt. Nu har han så været under kniven igen.

Det viser han på et opslag på Twitter, hvor han også har lagt et røntgenbillede med - der ikke helt indikerer, at han er på vej tilbage lige med det første:

'Efter syv-ugers operation. Benet ligner lort, men lægerne siger, det ser godt ud,'

'Jeg skal bruge et par uger mere på min hometrainer, men jeg er bare glad for at kunne få pulsen op,' skriver han.

Mathias Norsgaard har tidligere fortalt til TV2, at frygten stadig sidder i ham efter ulykken, og at han siden har tabt sig ti kg i muskler.

Han skal starte helt forfra med træningen af sit højre ben - som han også viser det i en video, hvor han genoptræner:

Mathias Norsgaard skulle oprindeligt have været en del af Movistars hold på flere af forårets løb i Belgien og Frankrig, men nu skal han være heldig, hvis han kan gøre comeback i april.

Se også: Cykelstjerne kørt ned af flugtbilist

Se også: Cykelstjerne stopper på grund af hjerteproblemer

Se også: Superstjerne viklet ind i slagsmål om sexisme

Se også: Dom afslører: Kvinde var ikke skyld i cykelrytters død

11 kommentarer
Vis kommentarer