Annonce:
Annonce:

Dansk stortalent skifter til Giant-Alpecin

VM-rytteren Søren Kragh Andersen bliver næste år professionel på højeste niveau, når han tørner ud for det tyske World Tour-mandskab Giant-Alpecin

Søren Kragh Andersen trækker i næste sæson i Giant-Alpecins sorte trikot. (Foto: Polfoto).
Søren Kragh Andersen trækker i næste sæson i Giant-Alpecins sorte trikot. (Foto: Polfoto).
Annonce:
Følg Cykling

Verdensstjerner som Marcel Kittel, John Degenkolb og Tom Dumoulin får næste år en dansk holdkammerat, når stortalentet Søren Kragh Andersen slutter sig til World Tour-mandskabet Giant-Alpecin.

Kragh Andersen kører i år for kontinentalholdet Trefor-Bluewater, men det har længe stået klart, at den 21-årige rytter var parat til at rykke op i graderne og blive professionel. Han har skrevet en kontrakt på to år med det tyske mandskab.

- Søren er et stort talent på adskillige områder. Han har allerede opnået store resultater, han er god på enkeltstarten, og han har en god spurt, siger Giant-sportsdirektør Marc Reef i en pressemeddelelse.

Dansker tager førertrøjen i ungdommens Tour de France

Annonce:

- Han kommer til at spille en vigtig rolle både i spurtforberedelserne (altså i holdets sprintertog, red.) og i klassikerne. Han er god i koldt og vådt vejr, lyder det fra Reef, som forsikrer, at holdet vil afprøve Kragh Andersen i et varieret løbsprogram i hans første år, så hans potentiale kan blive yderligere udforsket.

Kragh Andersen selv er selvsagt godt tilfreds med sit skifte til cykelsportens største scene. Efter sigende har han haft en stribe tilbud at vælge imellem, så at han er glad for at slutte sig til Giant-Alpecin er indlysende.

Dansker tog fusen på favoritterne: Større end VM-guld

- Jeg er meget begejstret for det skridt i min karriere. Fra begyndelsen var Giant-Alpecin mit førstevalg, og jeg er sikker på, at holdet er det bedste for min udvikling, siger Søren Kragh Andersen i pressemeddelelsen, hvori han slår fast, at det har været hans drøm at blive professionel, siden han begyndte at køre cykelløb som 8-årig.

Søren Kragh Andersen vandt i år to etaper i Tour de l'Avenir og kørte i den gule førertrøje i det prestigefyldte løb, som mange anser for at være ungdommens Tour de France.

Fjerde danske etapesejr i ungdommens Tour de France

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: