Dansk Tour-helt jubler: Hun sagde ja

Mads Würtz Schmidt skal ikke køre VM, men til gengæld skal han køre parløb resten af livet med sin kommende kone, Louise Dahl

Mads Würtz Schmidt viste sig fornemt frem under både Tour de France og Danmark Rundt. Foto: Ernst van Norde
Mads Würtz Schmidt viste sig fornemt frem under både Tour de France og Danmark Rundt. Foto: Ernst van Norde

Det kører på skinner for Mads Würtz Schmnidt (Katusha). Både kærligheden og karrieren er i gear.

Først fik han sig selv i fokus med talrige offensive ridt under årets Tour, og nu har han så sat ring på kæresten Louise Dahl.

Det fremgår af parrets instagram-profiler, hvor begejstringen over udsigten til at blive mand og frue ikke er til at tage fejl af.

- Hun sagde ja! Jeg skal tilbringe resten af mit liv med denne fantastiske pige. Hun er min klippe og min støtte gennem alle de svære stunder skriver Mads Würtz Schmidt.

- Hun er den sødeste og mest glade person i mit liv -  altid klar med et smil og et grin. Jeg ser frem til resten af vores liv.

De flotte ord er gengældt til fulde andetsteds på det sociale medie.´

- Jeg sagde ja! Jeg kan ikke vente med at blive din kone. Jeg er så glad og lykkelig hver eneste dag med dig. Jeg kan ikke vente med at tilbringe resten af mit liv med dig. Jeg elsker dig, skriver Louise Dahl på sin profil.

Parret bor allerede sammen i Girona, der er kendt for at være en populær base for professionelle cykelryttere. Lige nu er en stor del af dem dog bortrejst, da der er VM i Yorkshire.

Her er Mads Würtz Schmidt dog ikke en del af det danske landshold, som i år tæller Jakob Fuglsang, Michael Valgren, Mads Pedersen og Christopher Juul Jensen, Magnus Cort, Michael Mørkøvm Kasper Areen og Casper Pedersen.

Den kommende gom har dog tidligere gjort sig flot bemærket på selvsamme scene, da han i 2015 blev U23-verdensmester.

Kevin Magnussen drømmer om at få chancen på et større hold. Det positive ved Romain Grosjeans kontraktforlængelse er, at danskeren bør være sikret et tilbud fra Haas til den vigtige 2021-sæson. Foto: Glenn Dunbar/Haas F1 Team Sport og Spil Debriefing fra Singapore: Jobsikkerhed til Kevin

Saba Lobjanidze har været en særdeles vigtig spiller for Randers siden skiftet i sommeren 2017. Foto: Henning Bagger. Sport og Spil Superligaen Indefra: Klar med kæmpe pengesæk til stjernen

Søndag bliver Kent Nielsen den Superliga-træner med flest kampe på cv'et. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix Sport og Spil Satte rekord i Superligaen: - Min mest brutale oplevelse

3 kommentarer
Vis kommentarer