Annonce:
Annonce:

Dansk Tour-stjerne skriver i Ekstra Bladet under Touren

Kom tættere på Mads Pedersens Tour de France

Annonce:
Følg Cykling

Hvis du gerne vil have et unikt indblik i en Tour de France-rytters hverdag udenfor cykelløbet, når alle tv-kameraer er slukkede, så får du muligheden på ekstrabladet.dk.

Her vil Mads Pedersen nemlig i lighed med sidste år levere daglige optagelser fra sit liv til læserne. Et kig ind i maskinrummet, som han både har det godt og sjovt med at levere.

- Det har jeg det faktisk fint med - det var meget sjovt sidst. Alternativet er jo, at I ringer hver dag, haha. På denne måde er der lidt andet at gøre med. Og jeg tror også, det er sjovere for dem derhjemme at høre noget andet, end hvordan etapen er gået.

- Der var mange, der sidste år syntes, at det var fedt. Der er også altid dem, der har et horn i siden på Ekstra Bladet. Dem måtte jeg bare grine lidt af. Men der var mest positiv respons på det, siger Mads Pedersen.

Thumps up! Mads P. er landet i Frankrig. Foto: Claus Bonnerup
Thumps up! Mads P. er landet i Frankrig. Foto: Claus Bonnerup
 

Selvom han kom godt rundt i cykelrytternes verden sidste år, så mener han nok, der er nye ting at vise frem. Jeg skal nok finde på et eller andet. Jeg har haft tid til at forberede mig, inden Touren starter, så jeg skal nok finde på noget nyt. Men spas og løjer falder altid en ind i momentet, siger Mads Pedersen.

På Tourens hviledag vil han også stå til rådighed for Ekstra Bladets læsere og deltage i chat, ligesom han også vil berige læserne med klummer fra inderkredsen under Touren 2021.

Spiller du også manager-spil på holdet.dk? Så få ekspertens bedste råd lige her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: