Dansk verdensmester brækker hånden

Mikkel Bjerg har brækket højre hånd efter et styrt i endagsløbet Nokere Koerse. Han slipper for operation

Danske Mikkel Bjerg kan se frem til en pause, efter han brækkede hånden i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse. Foto: Poppe, Cornelius
Danske Mikkel Bjerg kan se frem til en pause, efter han brækkede hånden i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse. Foto: Poppe, Cornelius

Det danske stortalent Mikkel Bjerg kan se frem til en pause fra cykelløb, efter at han har fået konstateret en brækket hånd.

19-årige Bjerg styrtede i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse, hvor han var i aktion for sit amerikanske hold, Hagens Berman Axeon.

Efter et besøg på hospitalet står det klart, at højre hånd er brækket.

- En læge på et nærliggende hospital siger, at det ikke vil være nødvendigt at operere, og at bruddet vil hele i løbet af fire til seks uger, skriver holdet på sin hjemmeside.

Mikkel Bjerg sad i hovedfeltet, da en rytter væltede og trak en del andre i asfalten. Det stod hurtigt klart, at han ikke kunne fortsætte i løbet.

Uheldet kommer på et uheldigt tidspunkt for danskeren, der så sent som i søndags viste fin form med en flot sejr i sin debut for Hagens Berman Axeon.

Bjerg kørte først over stregen i det hollandske løb Rabobank Dorpenomloop Rucphen efter at have holdt et jagtende felt bag sig.

Hidtil har han mest været kendt som ekspert i enkeltstart, og han blev i september U23-verdensmester i disciplinen med en overlegen sejr ved VM i Bergen.

Alexander Vinokurov kan under Tour de France blive indkaldt til retsmøder i bestikkelsesagen imod ham. Foto: Claus Bonnerup. Cykling Dommens dag udsat for cykel-boss: Kan blive en bombe under Touren

FC København FCK-stjerne båret fra banen i store smerter: 'Knoglen stak ud'

Damatang Camara ses her, mens han spillede for Vktoria Berlin i den tyske Regionalliga i 2013. Foto: All Over Tysk fodbold Tysk fodbold ramt af tragedie: 24-årig talent død under træning

2 kommentarer
Vis kommentarer