Dansk verdensmester brækker hånden

Mikkel Bjerg har brækket højre hånd efter et styrt i endagsløbet Nokere Koerse. Han slipper for operation

Danske Mikkel Bjerg kan se frem til en pause, efter han brækkede hånden i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse. Foto: Poppe, Cornelius
Danske Mikkel Bjerg kan se frem til en pause, efter han brækkede hånden i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse. Foto: Poppe, Cornelius
Følg Cykling

Det danske stortalent Mikkel Bjerg kan se frem til en pause fra cykelløb, efter at han har fået konstateret en brækket hånd.

19-årige Bjerg styrtede i onsdagens belgiske endagsløb Nokere Koerse, hvor han var i aktion for sit amerikanske hold, Hagens Berman Axeon.

Efter et besøg på hospitalet står det klart, at højre hånd er brækket.

- En læge på et nærliggende hospital siger, at det ikke vil være nødvendigt at operere, og at bruddet vil hele i løbet af fire til seks uger, skriver holdet på sin hjemmeside.

Mikkel Bjerg sad i hovedfeltet, da en rytter væltede og trak en del andre i asfalten. Det stod hurtigt klart, at han ikke kunne fortsætte i løbet.

Uheldet kommer på et uheldigt tidspunkt for danskeren, der så sent som i søndags viste fin form med en flot sejr i sin debut for Hagens Berman Axeon.

Bjerg kørte først over stregen i det hollandske løb Rabobank Dorpenomloop Rucphen efter at have holdt et jagtende felt bag sig.

Hidtil har han mest været kendt som ekspert i enkeltstart, og han blev i september U23-verdensmester i disciplinen med en overlegen sejr ved VM i Bergen.

Dommens dag udsat for cykel-boss: Kan blive en bombe under Touren

FCK-stjerne båret fra banen i store smerter: 'Knoglen stak ud'

Tysk fodbold ramt af tragedie: 24-årig talent død under træning

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+