Dansker skyld i drama: Centimeter fra at miste livet

SE TV-KLIPPET: Lars Michaelsen kørte bilen, da stakkels official måtte springe for livet

SE DET DRAMATISKE TV-KLIP I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Danskerholdet Astana har haft stor succes ved det engelske cykelløb Tour de Yorkshire, men efter søndagens sidste etape er holdet kommet i negativt fokus.

En tilskuer-video viser, hvordan Astanas sportsdirektør-bil med danske Lars Michaelsen ved rattet med stor fart er ganske få centimeter fra brutalt at køre en stakkels official midt over.

Kun fordi den lokale official i sidste sekund springer til siden, slipper han med livet i behold, mens helleanlægget med skilte i stedet bliver tromlet ned, som du kan se i tv-klippet over artiklen.

- Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den kollision, jeg havde med vejskiltene, mens jeg kørte i den første holdbil. Vi har også undskyldt til løbsorganisørerne ASO og den involverede official, siger Astana-sportsdirektør Lars Michaelsen ifølge Belfast Telegraph.

Også selve Astana-holdet beklager episoden

- Vi er meget kede af uheldet med vores holdbil. Sportsdirektøren, der kørte bilen, kontaktede løbsorganisationen lige efter løbet for at sende vores undskyldninger. Vi prøver også at komme i kontakt med den official. Vi er kede af det, og vi ønsker, at det aldrig kommer til at ske igen, lyder det i en officiel melding fra Astana.

Tour de Yorkshire blev vundet af belgiske Greg van Avermaet, men undervejs i løbet vandt Astanas dansker Magnus Cort 2. etape, mens han på en anden etape blev nummer to og længe også kæmpede med fremme i det samlede klassement.

Den stakkels official fra løbets sidste etape slap uskadt fra den dramatiske episode, men det gjorde skiltet ikke, som billedet herunder viser.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar til den dramatiske episode fra Lars Michaelsen, men foreløbig er han ikke vendt tilbage.

En vild triatlon blev for meget for ekstremsportsudøver, der døde midtvejs - under svømningen i den engelske kanal, hvor denne svømmer også svømmer. Foto: AP Svømning Ekstrem sportsmand døde i umulig test

FC København Rystet 'Kylling' helt tæt på ballade: Romerlys landede på sæderne

Danmark Rundt blev ramt af en gigantisk brøler på 1. etape. Foto: Claus Bonnerup Cykling Dansk komet vandt åbning: Se den pinlige cykel-brøler her

62 kommentarer
Vis kommentarer