Danskerhold snydt i massespurt i Giro d'Italia

Sam Bennett henviste Quick-Step-favoritten Elia Viviani til andenpladsen i sin spurtsejr på syvende etape i Giroen

Sam Bennett (th) efter en tidligere etapesejr. Fredag vandt han syvende etape i Giro d'Italia. Foto: All Over Press
Sam Bennett (th) efter en tidligere etapesejr. Fredag vandt han syvende etape i Giro d'Italia. Foto: All Over Press

Sam Bennett (Bora) timede sin spurt perfekt på syvende etape i Giro d'Italia fredag, og så kunne ireren drøne først over målstregen.

Sam Bennett slog Quick-Steps Elia Viviani, der allerede har to etapesejre i årets udgave af løbet, i en tæt spurt, hvor Bennett lige havde det sidste i benene til at gøre forskellen.

Etapen var på 159 kilometer fra Pizzo til Praia a Mare, og den var serveret på et sølvfad for sprinterne, da ruten var en næsten helt flad kystrute.

Dem er der ikke så mange af i Giroen, og derfor var opskriften den klassiske med et udbrud, som så blev kørt ind, før det hele skulle afgøres i en massespurt.

Til sidst var Davide Ballerini (Androni Giocattoli-Sidermec) alene tilbage fra udbruddet, og han blev kørt ind med 13 kilometer igen.

Derefter forsøgte flere ryttere på skift at køre væk, men det lod sig ikke gøre.

Danske Mads Würtz Schmidt (Katusha) forsøgte sig også med en afstikker fra feltet, men det blev en kort udflugt, og danskeren var hurtigt tilbage i feltet.

Mads Pedersen (Trek) lå helt fremme i feltet på de sidste ti kilometer, og tre kilometer før målstregen kørte Michael Mørkøv frem i feltet.

Det var for at hjælpe Viviani til sin tredje etapesejr, men Sam Bennett fandt Vivianis hjul på det sidste stykke mod målstregen.

Ireren holdt sig bag Viviani, og Bennet lå i en perfekt position, inden han trådte igennem til sidst og var hurtigste mand på dagen.

Simon Yates (Mitchelton-Scott) er fortsat i løbets lyserøde førertrøje med 16 sekunder ned til Tom Dumoulin (Sunweb) på andenpladsen i den samlede stilling.

Formel 1 Magnussen fik løftet pegefinger - men var 'best of the rest'

Ståle Solbakken ser ikke sig selv i norsk fodbold her og nu. Foto: Polfoto/Jens Dresling Superligaen Ståle afviser Norge igen: Takker nej til nyt topjob

Foto: Mark Sutton/Sutton Images/REX/All Over Press Sport og Spil Han sidder med alle data: Her er Kevin bedst

0 kommentarer
Vis kommentarer