Den dragt tager stramme trikoter til et nyt niveau

Italienske podiepige vækker opsigt med sin meget, meget, MEGET stramme trikot

Gad vide, om den tætsiddende trikot ikke viser mere end ønsket? Foto: AP
Gad vide, om den tætsiddende trikot ikke viser mere end ønsket? Foto: AP

NB: Ekstra Bladet beklager.

Det viser sig, at denne artikel baserer sig på et billede fra sidste års Giro d'Italia, og altså ikke årets udgave. Vi beklager fejlen

Årets første store tre-ugers etapeløb i cykelsportens verden, Giro d' Italia, blev skudt i gang på Sardinien fredag.

To forholdsvis flade etaper har indledt rundturen, og der har derfor ikke været de store dramaer og spektakulære ridt at berette om endnu, men åbningsceremonien forud for løbet torsdag har vakt behørig opmærksomhed. Ikke mindst på de sociale medier under hashtagget 'cameltoe'

For en italiensk podiepige, hvis navn endnu er ukendt, har skabt stor opmærksomhed på grund af det tøj, hun har på. Eller rettere på grund af den måde, hun ser ud med tøjet på.

Det er nemlig en ultratynd lyserød trikot, i samme farve som Giroens førertrøje, modellen stiller til skue, men dragten sidder så stramt på hende, at hun får vist mere, end godt er. Tilsyneladende. For med det modebevidste støvleland kan man aldrig vide.

I cykelsporten har vindmodstand meget at sige, og derfor gør man, hvad man kan for at begrænse vinden, blandt andet igennem tyndt og stramtsiddende cykeltøj, sådan at man kan yde mere i en drilsk modstand.

I den henseende er det ikke overraskende, at podiepigens trikot også er stram, men en uheldig detalje er måske ikke det, man helst ville forbinde ceremonien med.

Den var næppe gået i Norge, hvor de norske VM-arrangører har fjernet podiepigerne fra vinderceremonierne. Gad vide, hvad de tænker om den italienske podiepige og hendes meget, MEGET stramme dragt.

Se også: De fjerner podiepigerne - derfor bliver de i Danmark

Løbets anden etape blev i dag vundet af den tyske supersprinter Andre Greipel, der dermed også er i løbets lyserøde førertrøje, når tredje etape bliver kørt søndag.

Se også: Greipel sprinter sig til flot sejr i Giroen

Se også: Østriger tager fusen på sprinterne i Giro-åbning

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen