Det var ... anderledes: Fuglsang rapper i ny musikvideo

Jakob Fuglsang giver den som gangster-rapper med tunge guldkæder i Astanas nye musikvideo

Du kan se Astana-rappen med Jakob Fuglsang lige her. Video: Astana Pro Team

Det er måske meget godt, at Jakob Fuglsang tjener sine penge som cykelrytter. For det var ikke sikkert, at han ville være lige så succesfuld, hvis han havde valgt at gå musik-vejen.

Eller måske ville han ... Men det kan folk jo selv bedømme nu.

For Astana har som det første professionelle cykelhold - hævder de - netop produceret den første rap-video. Og her optræder kaptajn Jakob Fuglsang i en bærende rolle.

For selv om det er belgiske Laurens De Vreese, der tager det store slæb, så tilhører et af versene Jakob Fuglsang, der også synger rapper godt med på resten af sangen.

Det kniber lidt med at mime rigtigt til teksten et par gange, men det bliver der kompenseret lidt for på arrangementet og referencerne til de rigtige gangster-rappere.

Således er Jakob Fuglsang behørigt udstyret med guldkæde og stort guld-vedhæng. Begge dele hentet i cykelverdenen - en forgyldt cykelkæde og en forgyldt krank-klinge.

Også spanske Omar Fraile får liret lidt rap af - og der er naturligvis også optræden fra den helt store boss, Alexandr Vinokurov.

Der er også yderligere dansk medvirken, om end meget sporadisk. Således dukker Jonas Gregaard op ganske kortvarigt, mens Magnus Cort ikke er med.

Om det hjælper det kasakhiske mandskab til den nye sæson må komme an på en prøve, når de tirsdag indleder den nye sæson i Tour Down under i Australien. Uden dansk deltagelse - men dog med chef-rapper Laurens De Vreese.

Janez Brajkovic (th) gør klar til at køre ud på sjette etape af Tour de France 2013, hvor han var hjælperytter for Jakob Fuglsang. Han styrtede på etapen og stillede ikke til start dagen efter. Foto: Tariq Mikkel Khan. Cykling Var cyklingens store stjerneskud: Nu får han dopingkarantæne

Caleb Ewan (midten) vandt  Down Under Classic. Arkivfoto: AP Cykling Dansk styrt i australsk triumf

Maximiliano Richeze har 15 sejre som professionel med to etapesejre i Giro d'Italia som de største. Foto: Gian Ehrenzeller/AP/Ritrzau Scanpix Cykling Åh nej: Professionel cykelrytter mejet ned til træning

18 kommentarer
Vis kommentarer