Direktør er færdig i DCU

David Gullbergs tid som direktør i Danmarks Cykle Union er efter gensidig forståelse afsluttet, oplyser DCU

Michael Valgreen og de øvrige danske cykelryttere skal have ny øverste chef i DCU. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Michael Valgreen og de øvrige danske cykelryttere skal have ny øverste chef i DCU. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Han blev tilbage i november 2013 betegnet som "det perfekte match", men mandag aften meddelte Danmarks Cykle Union (DCU), at David Gullberg er færdig som direktør for unionen. Det sker ifølge DCU efter gensidig aftale.

- Aftalen er indgået, fordi de økonomiske målsætninger for Danmarks Cykle Union ikke er nået, skriver DCU i en pressemeddelelse.

- Fra bestyrelsens side har det være vigtigt, at Danmarks Cykle Union hurtigt har fået konstitueret en handlekraftig og beslutningsdygtig midlertidig ledergruppe.

Peter Sagan fik mandag sin første sejr som rytter på Tinkoff-Saxo. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Cykling Tinkovs nye stjerne slog endelig til

- Ledergruppen består af bestyrelsesformand Niels Sørensen, sportschef Lars Bonde, projektleder Brian Samuelsson og direktionssekretær Trine Lindberg, står der endvidere.

Tilbage i november 2013 blev David Gullberg præsenteret som det perfekte match for unionen, da han fik jobbet som DCU-direktør.

Cykling Storkørsel af Fuglsang og Valgren på super-etape

- Vi har i David fundet det perfekte match af faglige kompetencer og erfaringer med ledelse, økonomi og strategiske færdigheder kombineret med en stor intern viden om dansk cykelsport, sagde Niels Sørensen dengang, mens Gullberg udtalte:

- For mig er dette mit drømmejob. Jeg kan kombinere min arbejdsmæssige faglighed med min store passion for cykling, og det glæder jeg mig virkelig til.

9 kommentarer
Vis kommentarer