Annonce:
Annonce:

Dybt imponeret over vinderen: 'Det kunne ingen andre have gjort'

Michael Rasmussen er dybt imponeret over, at Peter Sagan kunne vinde dagens etape, selvom han i spurten fik klikket skoen ud af pedalen

Sagan gjorde det igen. Foto: AP
Sagan gjorde det igen. Foto: AP
Annonce:
Følg Cykling

I går kom han for langt frem i spurten for tidligt, og måtte nøjes med en sekundær placering, men i dag sad den lige i skabet for verdensmesteren Peter Sagan, da Tour de Frances 3. etape blev afviklet.

Han var bedst af alle og viste nok en gang, at han er helt uforlignelig i sin teknik på cyklen, da han, på trods af at træde skoen ud af pedalen i spurte, stadig var stærkeste mand på stregen. Det var imponerende.

En anden, der også lod sig imponere, er Ekstra Bladets cykelekspert Michael Rasmussen, som nød afslutningen og Sagans sejr, men ellers ikke havde haft en meget spændende dag i Tourens tegn.

Sagan er supermand. Foto: AP
Sagan er supermand. Foto: AP
 

Annonce:

- Man må sige, at skabelonen over de her etaper er ret forudsigelige. Et udbrud kører, og der bliver kamp om nogle bjergpoint på de mindre stigninger, som i det store regnskab er ubetydelige. De kommer ind til finalen, som er afsindigt spændende og meget, meget intens. Og der kan jeg jo bare lige slå fast, at min head to head mellem Sagan og Matthews, som jeg forudsagde inden etapen, kom til at ske, lyder det fra Rasmussen.

På en forholdsvis begivenhedsløs etape hæfter Kyllingen sig ved, at Jakob Fugslang sad præcis, hvor han skulle, da favoritterne var fremme i afslutningen.

- Vi kan glæde os over, at Jakob sidder helt til. Han har kørt afslutningen, så det var forventeligt, at han sad der. Men det er glædeligt, at han viser så fin form. Og så må vi også konstatere, at al snak om Valgren og den hvide trøje må stoppe. Den hvide trøje kan han godt skyde en hvid pind efter.

- Men i dag overskygger en mand alle andre. Der er ingen andre, som kan miste pedalen, klikke skoen tilbage igen og så stadig vinde. Det er kun Sagan, der kan det. Det er bare imponerende, lyder det.

Her følger Rasmussen Top og Flop fra dagens etape:

Dagens Top: Peter Sagan

Annonce:

- Det kan ikke være anderledes. Hans hold har også taget ansvar i løbet af dagen, og de kører alle sammen godt, og har tre mand helt fremme i afslutningen. Han var dagens helt store favorit, alle kiggede på ham, men når han så gør det alligevel, så må man bare lette på hatten

Dagens Flop: Lotto-Jumbo NL.

- Det bliver det hollandske hold, der får prisen i dag. Det gør de, fordi de har udspillet rolle i klassementet. Vi har været i Frankrig i omkring 20 kilometer, og deres klassement er allerede røget.

- Jeg havde helt afgjort store forventninger til Primoz Roglic i klassementet, men det kommer ikke til at ske, så jeg vil godt smide mig selv i flop-puljen på en sidevogn, lyder det fra Rasmussen

Nøgen Tour-helt fik en mission: Skaf bjergtrøjen!

Verdensmesterens super-sejr: Knuste konkurrenterne trods sko-problemer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: