Enken taler ud: Sådan fik hun forfærdelig besked

Michelle Moestrup Sørensen taler i podcasten 'Anden til Venstre' ud om sin mands tragiske dødsfald

Chris Anker Sørensen og Michelle Moestrup Sørensen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen / POLFOTO
Chris Anker Sørensen og Michelle Moestrup Sørensen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen / POLFOTO
Følg Cykling

Det er knapt otte måneder siden, at Michelle Moestrup Sørensen fik den forfærdelige besked om, at hendes mand, Chris Anker Sørensen, var omkommet i en trafikulykke i Belgien.

Nu fortæller hun i Stephanie Fiskers podcast 'Anden til Venstre' om den skæbnesvangre lørdag i september, som ændrede hendes liv for altid.

- Jeg tror nærmest, jeg falder om, uden at jeg præcis kan huske, hvad der skete. Jeg græd uden tårer og gik i chok. De havde taget mine forældre med i politibilen, og de bliver lukket ud, og så står vi og krammer, fortæller Michelle Moestrup Sørensen i podcasten om tidspunktet, hvor hun får den forfærdelige besked.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Chris Anker Sørensen. Foto: Anthon Unger
Chris Anker Sørensen. Foto: Anthon Unger

Chris Anker Sørensen var i Belgien for at dække VM i cykling for TV 2, da han på en træningstur mister livet, efter han blev ramt af en bil.

Hjemme i Danmark er Michelle Moestrup Sørensen til et firma-arrangement, da hun via sin mor får besked om at politiet leder efter hende.

Kort tid efter samtalen med hendes mor, som hun beskriver som mærkelig, ruller politiet op til firma-arrangementet med beskeden om at Chris Anker Sørensen er død.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Chris Anker Sørensen. Foto: Nils Meilvang
Chris Anker Sørensen. Foto: Nils Meilvang

En svær tid
Tiden efter Chris Anker Sørensens død beskriver hun som værende rigtig svær.

1. april var halvårsdagen for begravelsen af hendes mand, og selvom sorgen er blevet nemmere at bearbejde, så er den alligevel svær at håndtere, når den dukker op på mærkedage som denne.

Chris Anker Sørensen blev 37 år gammel, og var vellidt blandt danskerne for hans altid humoristiske og livlige indslag som cykelrytter, ligesom han var værdsat for sin umiddelbare kommentering af blandt andet cykelløbet Tour de France.

Han nåede at deltage i Tour de France fem gange, og gennemførte 12 Grand Tours i alt. Blandt hans største resultater tæller blandt andet en etapesejr i Giro d'Italia og DM i landevejsløb.

Du kan lytte til første afsnit af podcasten her.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind