Evakuering ved Seksdagesløbet: Køkkenalarmen gik af

Seksdagesløbet blev lørdag eftermiddag afbrudt for en stund, da hele Ballerup Super Arena blev evakueret på grund af en brandalarm

Hele seksdagesløbet blev lørdag eftermiddag evakueret i Ballerup Super Arena. Foto: Lars Rønbøg via 6dageslob.dk
Hele seksdagesløbet blev lørdag eftermiddag evakueret i Ballerup Super Arena. Foto: Lars Rønbøg via 6dageslob.dk

Det københavnske seksdagesløb i Ballerup Super Arena har været i fuld gang siden den 26. januar.

Men lørdag eftermiddag blev den 55. udgave af traditionsrige cykelløb afbrudt, da både tilskuere, cykelryttere og hele staben omkring cykelløbet blev evakueret på grund af en brandalarm.

En alarm var nemlig pludselig blevet udløst i bygningens køkkenlokaler, og derfor måtte alle evakueres og bringes i sikkerhed, mens brandvæsenet fra Beredskab Øst kom til undsætning.

Situationen viste sig dog hurtig ikke at være så kritisk som først antaget, og derfor forløb hele episoden ganske udramatisk og i god ro og orden, fortæller daglig leder i Ballerup Super Arena, Tom Høyen Brinckmann.

- Jeg ved ikke præcist, hvad der er sket i køkkenet, men det har formentlig været en røgalarm, der gik i gang, siger Tom Høyen Brinckmann.

- Men hele situationen var ganske udramatisk, selvom både ryttere og tilskuere måtte en tur uden for.

- Løbet er heldigvis allerede i gang igen, så alt er i skønneste orden. Brandvæsenet passede deres arbejde og var hurtigt herude, siger han.

Det er 14. gang at Ballerup Super Arena lægger bane til en af vinterens store idrætsbegivender. Cykelløbet fortsætter indtil den 31. januar.

Se også: Par nummer 7 holder førstepladsen under tæt seksdagesløb

27 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere