Annonce:
Annonce:

Fabio Jakobsen vinder 2. etape af Tour de France

Hollandske Fabio Jakobsen tager etapesejren i Nyborg foran Wout van Aert og Mads Pedersen efter feltet blev ramt af flere styrt. Magnus Cort vinder bjergtrøjen

Michael Rasmussen er stensikker på, at Mads P vinder en etape i årets Tour de France, selvom han tabte til Fabio Jakobsen i Nyborg
Annonce:
Følg Cykling
Følg Tour de France

Hollandske Fabio Jakobsen vinder 2. etape af Tour de France. Belgiske Wout van Aert og  danske Mads Pedersen blev nummer to og tre.

Etapen blev afgjort i en massespurt efter feltet havde passeret storebælt. På opløbsstrækningen blev feltet ramt af et massestyrt, men de store favoritter til etapen havde positioneret sig rigtigt og kunne sprinte om sejren.

Andenpladsen til Wout van Aert betyder, at han overtager den gule trøje fra sin landsmand Yves Lampaert.

Danske Magnus Cort får bjergtrøjen, efter han vandt på løbets tre bakkespurter tidligere på etapen.

Løbet var præget af stor nervøsitet, da feltet skulle passere Storebæltsbroen kort inden mål.

Foto: Thomas Samson/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Samson/Ritzau Scanpix
 

Allerede inden broen, styrtede stjernen Rigoberto Uran og midt på broen skete endnu et styrt, hvor den gule trøje, Yves Lampaert, og holdkammeraten Michael Mørkøv var en tur i asfalten.

Annonce:

Feltet blev igen samlet på broen og nevørsiteten lagde sig, men så begyndte positionskampen, og her gik det galt.

Først røg Bob Jungels i asfalten i et sving, og kort efter blev størstedelen af feltet fanget i et massestyrt.

De store sprintere holdt sig dog ude af problemerne, og i sidste ende viste Fabio Jakobsen sig stærkere end sine konkurrenter.

Startssignalet til 2. etape blev vist kort uden for Roskilde, og få sekunder efter var Magnus Cort stukket afsted som første rytter.

Han fik selskab af Sven Erik Bystrøm, Pierre Roland og Cyril Barthe, men allerede efter første bakkespurt blev de to sidstnævnte sat af.

Cort blev hentet af feltet med cirka 58 kilometer igen, men Sven Erik Bystrøm blæste til angreb og sikrede sig det røde rygnummer, der går til den mest angrebsivrige rytter. Han blev dog hentet af feltet kort tid efter.

Søndag venter den sidste etape i Danmark, når feltet skal fra Vejle til Sønderborg, og her bliver det altså med Wout van Aert i den gule trøje, mens danske Magnus Cort får lov til at bære de prestigefyldte prikker.

Mads Pedersen er ærgerlig over, at Fabio Jakobsen snuppede sejren på 2. etape af Tour de France, der sluttede i Nyborg. Danskeren føler, at han kørte perfekt, men erkender, at Quickstep-holdet bare var hurtigere end ham

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: